Handbalistele de la CSM întâlnesc sâmbătă liderul, Dacia Mioveni

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu va întâlni sâmbătă, 22 februarie, în deplasare, liderul din Seria C a Diviziei A, Dacia Mioveni. Meciul din etapa a 14-a din acest sezon este programat cu începere de la ora 13.30.

Etapa a 14-a programează  o deplasare extrem de dificilă pentru handbalistele antrenate de Liviu Andrieș. Echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu va juca la Mioveni unde va da piept cu echipa care domină seria C și care are ca obiectiv promovarea pe prima scenă a handbalului feminin românesc. CSM Târgu Jiu este singura formație din serie ca a reușit să învingă gruparea din Mioveni. Liviu Andrieș speră ca echipa sa să facă o figură frumoasă şi pe terenul liderului. „Suntem singura echipă care am reuşit să învingem liderul şi ne aşteaptă un meci dificil acolo, dar nu ne dăm bătuţi şi vom merge să ne vindem foarte scump pielea. Ne aşteptă un meci foarte greu dar sper să facem o figură frumoasă”, a spus Andrieş înaintea meciului de la Mioveni.

În  primul sezon de la înființarea clubului, echipa antrenată de Liviu Andrieș a avut o evoluție peste așteptări, fiind surpriza plăcută a campionatului. CSM ocupă locul trei în acest moment, cu 27 de puncte, gruparea din Târgu Jiu fiind în grafic din acest puncte de vedere. Meciul dintre Dacia Mioveni și CSM Târgu Jiu se va disputa la Pitești, în Sala Sporturilor din Trivale.

Vizualizări: 330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: