Handbalistul Novanc, cel mai sexy sportiv român

Cel mai sexy sportiv român provine de la Energia Pandurii! Într-un sondaj realizat de cotidianul Click, pivotul transferat de la Steaua, Marius Novanc a strâns aproape un sfert din voturile cititorilor şi le-a luat faţa lui Mutu, Chivu, Marica sau Rădoi!

Vasile Stângă are cu ce se lăuda! Marius Novanc, noul handbalist al Energiei Pandurii a fost desemnat în sondajul iniţiat de Click drept cel mai „hot” sportiv român al momentului. Novanc, care a strâns 24,47 % din voturile cititorilor le-a luat astfel faţa boxerului Lucian Bute clasat pe locul 2 cu 20,21% dar şi fotbalistului Fiorentinei Adrian Mutu care a strâns 18,54 % din totalul celor aproape o mie de voturi. Novanc le-a dat „clasă” fotbaliştilor Mirel Rădoi (8,36%), Cristi Chivu (4,71%) sau Ciprian Marica (1,37%).

„Nu sunt Don Juan!”

Dorit de multe femei datorită şarmului şi fizicului său impunător, Marius Novanc (1,94 metri) se consideră însă un tip discret în relaţiile cu femeile şi crede că pecetea de "Don Juan" este una artificial creată. Handbalistul a avut totuşi mai multe relaţii cu vedete din showbiz. Marius a fost combinat cu gimnasta Corina Ungureanu (fost iepuraş Playboy), logodit cu baschetbalista mulatră Anne Marie Părău şi căsătorit chiar cu solista Nicoleta Drăgan (ex Hi-Q). Presa mondenă i-a mai atribuit, fără ca el să recunoască vreodată, relaţii cu fotomodelul Roxana Ilie, cu cântăreaţa Giulia (ex-Candy), dar şi cu prezentatoarele tv Iulia Vântur şi Ilinca Vandici. "Nu se justifică pecetea de macho pe care o am. Aş fi recunoscut dacă era aşa pentru că nu este o ruşine. Dacă stai la masă cu un grup de prieteni şi unii vă fac o poză, nu înseamnă că toate femeile de acolo sunt iubitele tale", a dezvăluit pivotul echipei naţionale în cotidianul Click. Novanc a venit la Energia Pandurii de la Steaua în această vară şi va putea fi văzut la lucru de reprezentantele sexului frumos din Gorj la turneul amical găzduit de Sala Sporturilor din Tg Jiu între 20 şi 22 august.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: