Hanu nu-şi cunoaşte adversarii din partea PDL

Candidaţii Partidului Democrat Liberal la Primăria Motru sunt figuri necunoscute pentru actualul edil Dorin Hanu. Acesta spune că dacă el nu-i cunoaşte, motrenii nu au cum să fi auzit de ei.

Primarul municipiului Motru, Dorin Hanu, spune că nici nu a auzit de unii dintre cei care ar putea candida din partea PDL la Primăria Motru. Edilul este ironic şi stă relaxat când vede că nu prea are cu cine să concureze la alegerile din 2012. Sorin Iovan, Florentin Gheorghescu, Ion Sanda, Iustin Siminescu, Mihai Vintilescu şi Nelu Roşca, sunt cei şase democrat liberali care vor face obiectul sondajului de opinie ce se va realiza în vederea stabilirii candidaţilor la primărie. Unul dintre candidaţii cu cele mai multe şanse la Primăria Motru, deputatul Severus Militaru, nu apare pe lista democrat-liberalilor.

„Este una din persoanele de pe listă pe care efectiv nu o cunosc. Se numeşte Vintilescu Mihai. Nu ştiu cine este. Probabil este vreun cetăţean bine cotat în PDL. Dar dacă eu nu-l cunosc nu ştiu ce şanse are să câştige sondajul de opinie“

Dorin Hanu

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: