Hanu: PSD câştigă Motru cu un candidat agreat de organizaţie

Dorin Hanu, primarul municipiului Motru, îşi doreşte un candidat nepătat la alegerile din iunie 2016. Deocamdată în cărţi pentru o eventuală candidatură la Motru din partea PSD sunt actualul viceprimar Tudor Dobrică şi deputata Camelia Khraibani. Niciunul nu şi-ar fi manifestat dorinţa de candida în faţa actualului primar Hanu. Cert este că, până joia viitoare, membrii PSD de la Motru îşi vor face cunoscute opţiunile.

Rep.: Când vom şti opţiunile PSD pentru primăria Motru?

D.H: Săptămâna viitoare vom avea un sondaj în cadrul Comitetului Executiv în care voi vedea opţiunile pe care le are partidul şi apoi sigur că se va face un sondaj de către Comitetul Judeţean şi se va spune care va fi candidatul. Sigur va fi în cursul săptămânii viitoare, cel mai probabil joi sau vineri. 

Rep.: Ce şanse sunt ca doamna Khraibani să ocupe această funcţie?

D.H: Dacă organizaţia PSD de la Motru o doreşte pe doamna Khraibani nici nu se discută problema, nu pot să mă opun voinţei organizaţiei. La ora actuală, faţă de mine absolut nimeni nu şi-a manifestat dorinţa, absolut nimeni, nici viceprimarul cum se vehiculează, nici Khraibani, nici o altă persoană. Urmează să facem tatonări să găsim persoana cea mai potrivită pentru a câştiga municipiul Motru.

Rep.: Ce calităţi ar trebui să aibă candidatul PSD la Motru?

D.H: Îmi doresc foarte mult să fie o persoană nepătată şi care să întrunească tot ceea ce îşi doresc membrii Partidului Social Democrat de pe raza municipiului Motru, fiindcă eu consider că dacă persoana respectivă este agreată de toată organizaţia este imposibil să pierdem alegerile, în condiţiile în care noi avem 2.500 de membri. Dorinţa mea este ca acela care va candida să fie o emanaţie a organizaţiei municipale Motru, de aceea o să-i consult în primă fază pe cei din Biroul Executiv şi dacă va fi nevoie voi face o consultare publică cu toţi membrii.

Rep.: O să rămâneţi în continuare preşedintele organizaţiei PSD Motru?

D.H: Eu voi rămâne la conducerea organizaţiei până după alegerile din vară, dacă rezultatele vor fi bune şi voi fi menţinut în continuare foarte bine, dacă nu, voi rămâne un simplu membru.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: