Hora, oficial cel mai bun marcator din istoria Pandurii

Golgheterul echipei Pandurii Târgu Jiu din acest sezon, Ioan Hora, a devenit, în urmă cu o săptămână, cel mai bun marcator din istoria clubului Pandurii dintr-un sezon din Liga I.

Hora a ajuns la un număr de 17 goluri marcate într-un sezon, după golul înscris şi în meciul din etapa a 7-a din play-off cu FC Viitorul, şi l-a depăşit pe fostul golgheter al echipei, Mihai Roman, în clasamentul celor mai buni marcatori ai echipei Pandurii din Liga I. În sezonul 2014 – 2015 Mihai Roman a fost cel mai bun marcator al echipei Pandurii cu 16 goluri reuşite.
Cu 17 goluri marcate în cele 33 de etape ale Ligii I disputate până la partida cu Dinamo din ultima etapă, Ioan Hora conduce în continuare şi în clasamentul golgheterilor Ligii I iar dacă va păstra această poziţie şi la finalul play-off-ului, Hora ar putea deveni primul golgheter al Ligii I dat de Pandurii Târgu Jiu. Înaintea fluierului de start al meciului cu Dinamo, Ioan Hora a primit din partea clubului Pandurii un premiu care marchează un moment istoric pentru Pandurii. Preşedintele Narcis Răducan i-a înmânat placheta pentru cel mai bun marcator all-time al echipei Pandurii într-un sezon din Liga I.

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: