HOROSCOP

Berbec

S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie. Nu sunteţi prea bine dispus şi aveţi tendinţa să exageraţi. Vă sfătuim să nu vă susţineţi părerile cu încăpăţânare şi, în general, să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Lipsa banilor vă indispune. Nu vă îngrijoraţi! În curând veţi primi o sumă consistentă de la o rudă mai în vârstă.

Taur

Dimineaţa sunteţi nervos din cauza neînţelegerilor cu o femeie mai în vârstă din familie. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi cu rudele, pentru că riscaţi să le stricaţi buna dispoziţie cu starea dumneavoastră de nervozitate. Nu încercaţi nici o speculaţie! Astăzi nu aveţi şanse să câştigaţi bani nemunciţi.

Gemeni

Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră. S-ar putea să nu reuşiţi să obţineţi un împrumut după care aţi alergat în ultimele zile. Păstraţi-vă calmul! Altfel riscaţi să declanşaţi o ceartă de proporţii.

Rac

Se pare că sunteţi nervos pentru că nu vă ajung banii. Nu vă pierdeţi răbdarea! Un prieten este dispus să vă împrumute cu cât aveţi nevoie. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. Astăzi nu prea aveţi şanse să ieşiţi în câştig. Vă sfătuim să vă abţineţi de la speculaţii.

Leu

Dacă doriţi să faceţi o investiţie, vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Astăzi şansa nu vă surâde. Ar fi bine să nu riscaţi dacă vreţi să nu ieşiţi în pagubă. Nervozitatea vă poate afecta relaţiile parteneriale. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.

Fecioara

Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor încurcături pe plan financiar. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi sa fiţi prudent, mai ales în activităţile comerciale, pentru că riscaţi să comiteţi o ilegalitate fără să vă daţi seama. Ar fi bine să nu luaţi decizii importante şi să nu semnaţi documente oficiale.

Balanţa

Vă sfătuim să fiţi atent la cheltuieli, ca să nu ajungeţi la discuţii cu partenerul de viaţă. Pentru a evita o ceartă, ar fi bine să mergeţi împreună la cumpărături. Aveţi un simţ critic mai pronunţat ca de obicei, care vă poate afecta relaţiile parteneriale. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu prietenii.

Scorpion

Se pare că sunteţi nervos din cauza unor mici probleme financiare. Vă recomandăm să vă păstraţi cumpătul în tot ce faceţi. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile. În caz contrar, riscaţi să intraţi în conflict cu legea.

Săgetător

Dimineaţa, o rudă din altă localitate vă da o veste cu care vă indispune. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă. Dacă vă urcaţi la volan, vă sfătuim să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie. Există riscul să plătiţi o amendă.

Capricorn

Dimineaţa primiţi veşti bune de la o rudă, care s-ar putea chiar să vă vină în vizită. Vă recomandăm să vă temperaţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă din familie!

Vărsător

Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme şi s-ar putea să nu fiţi prea bine dispus. Nu vă asumaţi riscuri! Şansele de reuşită sunt minime. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Peşti

Dimineaţa s-ar putea să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme personale neprevăzute. Un prieten de familie vă propune să vă asociaţi cu el într-o afacere promiţătoare. Vă sfătuim să nu luaţi hotărâri în grabă.

Vizualizări: 51

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: