HOROSCOP

Berbec

Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că riscaţi să nu le puteţi duce la capăt. Limitaţi-vă la strictul necesar! Chiar dacă aveţi multe de rezolvat, vă sfătuim să nu vă încăpăţânaţi.

Taur

Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor probleme financiare şi sentimentale. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sociale şi căminului. După-amiaza sunteţi invitat într-o vizită la prieteni.

Gemeni

Reuşiţi să rezolvaţi problemele sentimentale. Cu puţină tandreţe, puteţi pune capăt multor tensiuni. Pe plan financiar nu prea aveţi motive de satisfacţie. Totuşi, puteţi fi optimist.

Rac

Relaţiile sentimentale pot avea de suferit astăzi, din cauza confuziei care vă marchează. Vă recomandăm să nu exageraţi importanţa problemelor sociale. Nu vă certaţi cu colegii de serviciu!

Leu

Nu vă ambiţionaţi să rezolvaţi singur problemele casei! S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi serioase, aşa că e mai bine să acceptaţi ajutorul familiei. Un bărbat mai în vârstă vă dă sfaturi valoroase pentru a clarifica o neînţelegere cu persoana iubită.

Fecioară

S-ar putea să începeţi ziua cu un sentiment de profundă nemulţumire, pentru că nu reuşiţi să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Încercaţi să vă controlaţi! Cei din jur nu sunt obligaţi să vă suporte ieşirile.

Balanţă

O femeie din anturaj vă poate ajuta să vă clarificaţi sentimentele contradictorii care nu vă dau pace. Păstraţi-vă optimismul, pentru că perioada dificilă pe care o traversaţi este trecătoare!

Scorpion

Aveţi tendinţa de a exagera, atât în privinţa relaţiilor sentimentale, cât şi în ceea ce priveşte afacerile. Ar fi bine să vă temperaţi, pentru că riscaţi să vă îndepărtaţi prietenii.

Săgetător

Este posibil să treceţi printr-o perioadă mai dificilă pe plan sentimental. Din fericire, aveţi o mare capacitate de comunicare, graţie căreia reuşiţi să puneţi lucrurile la punct.

Capricorn

Dimineaţa s-ar putea să suferiţi o dezamăgire în dragoste. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că sunteţi prea tulburat. Exprimaţi-vă cât mai clar, ca să nu fiţi înţeles greşit! Încercaţi să nu mai fiţi atât de orgolios!

Vărsător

Traversaţi o perioadă favorabilă, în care se pare că vă reuşeşte orice. Totuşi, vă sfătuim să vorbiţi clar, pentru a nu lasă loc de neînţelegeri. Aveţi puţină răbdare! Banii pe care îi aşteptaţi vor veni în curând.

Peşti

Dimineaţa aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea şi nu vă convine nimic. S-ar putea să vă enervaţi pe un partener de afaceri sau pe şeful direct. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii şi cu persoana iubită!

Vizualizări: 71

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: