Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

Puteți să vă faceți planuri de viitor și să începeți noi activități în domeniul social, care vă vor aduce satisfacții. Spre seară, vă simțiți foarte bine în compania prietenilor și a persoanei dragi.

Taur

De dimineața aveți o imaginație debordantă, iar intuiția vă ajută mult. Chiar dacă nu aveți o situație financiară prea bună, sunteți entuziast și dornic să vă apucați de afaceri. Vă sfătuim să vă puneți la treabă inventivitatea și talentul.

Gemeni

Imaginația vă ajută să rezolvați rapid problemele de serviciu. Șefii își pun mari speranțe în dumneavoastră. După-amiaza, mergeți într-o vizită la prieteni și planificați o scurtă călătorie.

Rac

Obțineți multe satisfacții pe plan social și profesional, grație creativității și intuiției. Sunteți nevoit să plecați de urgență într-o delegație, în care reușiți să rezolvați și câteva probleme personale.

Leu

Aveți noroc în tranzacții comerciale. În viața particulară, intenționați să faceți schimbări cu care familia este de acord. După-amiaza puteți să faceți planuri de viitor împreună cu partenerul de viață, dar vă sfătuim să nu vă puneți mari speranțe într-o sumă de bani pe care ar trebui să o primiți.

Fecioară

Aveți o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat, atât de serviciu, cât și personale. Reușiți să vă descurcați, grație intuiției și ideilor originale. Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune, însă vă recomandăm să dați dovadă de multă diplomație.

Balanţă

Dimineața survin evenimente neprevăzute, care vă modifică programul. Fie primiți musafiri din altă localitate, fie plecați într-o călătorie la rude. Un membru al familiei vă ajută să rezolvați o problemă de afaceri.

Scorpion

Vă recomandăm să nu vă faceți un program strict, pentru că vor surveni numeroase schimbări. Dimineața vă întâlniți cu un fost coleg de serviciu, cu care este posibil să vă petreceți după-amiaza.

Săgetător

Aveți ocazia să vă folosiți talentul artistic. Imaginația vă ajută mult și colaborați foarte bine cu anturajul. Nu ezitați să începeți o activitate nouă! Aveți șanse mari pe plan profesional și în afaceri.

Capricorn

Doriți să faceți o schimbare radicală în viața dumneavoastră și vă gândiți la o metodă originală. Pentru aceasta, trebuie să faceți mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viață.

Vărsător

S-ar putea să vă dezamăgească lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri. Vă recomandăm să fiți prudent și să nu faceți promisiuni pe care nu le puteți respecta.

Pești

Datorită intuiției și talentului din prima parte a zilei, aveți realizări deoasebite pe plan profesional și social. Vă recomandăm să nu vă lăsați luat de val și să nu forțați lucrurile. S-ar putea să plecați pe neașteptate într-o călătorie lungă, în interes familial.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: