Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

În prima parte a zilei sunteţi foarte emotiv şi este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare. Încercaţi să vă ordonaţi ideile şi nu refuzaţi comunicarea! Dacă sunteţi invitat la o petrecere, ar fi bine să nu vă eschivaţi.

Taur

Chiar dacă anturajul vă apreciază ideile originale, ar fi bine să ţineţi cont şi de ideile lor. Astăzi nu este recomandabil să vă implicaţi în activităţi importante. Vă sfătuim să vă relaxaţi mai mult.

Gemeni

În prima parte a zilei s-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi în relaţiile sentimentale. Puteţi rezolva totul foarte uşor, cu calm şi cu o vorbă bună. Chiar dacă situaţia financiară a familiei nu este tocmai bună, nu este cazul să vă îngrijoraţi.

Rac

Dimineaţa s-ar putea să fiţi cam confuz. Nu răspundeţi la provocările partenerului de viaţă! Dacă reuşiţi să evitaţi o discuţie aprinsă, în scurt timp situaţia se va îmbunătăţi de la sine. Spre seară, o vizită la prieteni readuce armonia în relaţiile parteneriale.

Leu

Ar fi bine să acceptaţi ajutorul oferit de prieteni, pentru că numai aşa puteţi rezolva tot ce v-aţi propus pentru astăzi. Sfaturile unei femei mai în vârstă vă ajută să dezamorsaţi un conflict incipient în familie.

Fecioară

Se pare că sunteţi cam confuz şi nu este recomandabil să luaţi decizii importante. De asemenea, vă sfătuim să amânaţi activităţile care necesită un efort intelectual deosebit. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să acordaţi mai mult timp odihnei

Balanță

Sunteţi hotărât să demaraţi o activitate nouă. Organizaţi-vă cât mai biune şi nu vă pierdeţi timpul cu activităţi care nu sunt strict necesare! Este o zi favorabilă schimbărilor în cămin şi drumurilor scurte în interesul familiei.

Scorpion

Aveţi tendinţa să vă ocupaţi numai de problemele personale şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Chiar dacă situaţia financiară nu vă mulţumeşte, vă sfătuim să nu riscaţi nimic şi să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Săgetător

Aveţi şanse mari să găsiţi un nou loc de muncă, aşa cum vă doriţi. Farmecul personal vă ajută să rezolvaţi unele probleme pe cale diplomatică. Aveţi tendinţa să vă pierdeţi în detalii. Organizaţi-vă timpul cât mai eficient!

Capricorn

Este posibil să aveţi dificultăţi pe plan sentimental, din cauza stării de emotivitate care vă împiedică să vă exprimaţi deschis şi clar. Nu evitaţi comunicarea! În relaţiile cu prietenii, vă sfătuim să vă temperaţi orgoliul.

Vărsător

În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor neplăceri pe plan sentimental. Totul se rezolvă în scurt timp, cu ajutorul unui prieten. După-amiază sunteţi decis să faceţi modificări în cămin. Membrii familiei vă susţin ideile şi vă ajută.

Pești

Starea de melancolie pe care o resimţiţi se datorează problemelor sentimentale. Astăzi ar fi bine să vă ocupaţi de activităţi casnice: reparaţii în locuinţă, zugravit, mutat mobila etc.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: