HOROSCOP

Berbec

Se pare că aveți dificultăți de concentrare, care vă reduc randamentul la locul de muncă. Cu toate acestea, reușiți să contribuiți la dezamorsarea unei situații conflictuale dintre colegii de serviciu.

Taur

Începeți ziua plin de entuziasm și vă simțiți înstare să începeți o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă căreia nu i-ați acordat atenția cuvenită cu câteva zile în urmă. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu.

Gemeni

Nu este momentul să vă asumați rolul de mediator într-un conflict. S-ar putea să greșiți și chiar să amplificați starea de tensiune. Dacă acordați mai multă atenție problemelor partenerului de viață, puteți evita o neînțelegere din familie, pe tema cheltuielilor.

Rac

Ar fi bine să nu vă asumați noi responsabilități. Se pare că nu aveți energie nici pentru a termina ceea ce ați început. De asemenea, vă recomandăm să vă păstrați calmul, pentru că astăzi sunteți predispus la o stare de tensiune nervoasă.

Leu

Vă recomandăm să nu vă faceți un plan strict pentru azi. Survin numeroase evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbați programul. În cursul dimineții, sunteți nevoit să plecați într-o scurtă călătorie în interes de serviciu.

Fecioară

În prima parte a zilei, nervozitatea vă poate pune în situații delicate față de prieteni și de familie. Inițiativele dumneavoastră nu sunt prea bine primite astăzi. Nu are rost să insistați.

Balanţă

În cursul dimineții, s-ar putea ca șeful să vă admonesteze pentru că nu ați terminat o lucrare la timp. Chiar dacă nu este numai vina dumneavoastră, vă sfătuim să vă susțineți cauza cu mult calm.  

Scorpion

Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînțelegerile se clarifică după o discuție sinceră cu persoana iubită. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să rezolvați o problemă financiară.

Săgetător

Sunteți nervos din cauza unei vești neplăcute de la persoana iubită. Dacă nu vă stăpâniți impulsivitatea, puteți declanșa discuții aprinse cu cei din jur. Păstrați-vă calmul și încercați să fiți mai înțelegător!

Capricorn

Astăzi nu sunteți prea comunicativ și ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri sau de natură sentimentală. Vă sfătuim să evitați activitățile care necesită luciditate și putere de concentrare.

Vărsător

Doriți să plecați într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viață nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din cămin să se tensioneze. Partenerul de viață este nemulțumit. Nu vă ieșiți din fire!

Pești

În familie, vă recomandăm să fiți diplomat și să ascultați și părerile persoanelor mai în vârstă. Spre seară, primiți vizita unui prieten. Vă puteți baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă. Spre seară, primiți musafiri care vă fac o deosebită plăcere.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: