Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec
Veţi avea de făcut faţă unor cheltuieli care vă vor dezechilibra serios bugetul, dar nu trebuie să vă faceţi griji - totul se va rezolva chiar mai bine decât credeţi. Este posibil să plecaţi la drum pentru a rezolva chestiuni de natură familială sau pur şi simplu pentru a vă vedea cu rudele.

Taur

În cazul în care aveţi de semnat acorduri sau tot felul de acte oficiale, va trebui să fiţi foarte atent, căci se pot ivi tot felul de încurcături. Orice activitate comercială vă poate aduce surprize neplăcute, aşa încât mai bine vă abţineţi.


Gemeni

Problemele de la serviciu v-au obligat la eforturi deosebite, astfel încât ar fi binevenită o ieşire în afara oraşului. Încercaţi şi un sport în aer liber sau măcar câţiva paşi pe jos; în felul acesta, starea de iritare s-ar diminua considerabil.
 

Rac

Este posibil ca situaţia financiară să înregistreze o îmbunătăţire ce vă va permite satisfacerea unui moft. Oricum, activităţile financiar-contabile vă favorizează. Cineva din anturajul apropiat vă va solicita sprijinul.

Leu

Pentru ziua de azi aveţi în plan tot felul de proiecte de petrecere a timpului liber. Aţi dori să schimbaţi ceva în aspectul exterior, iar achiziţia unui obiect de îmbrăcăminte v-ar putea face să vedeţi viaţa într-un mod optimist.

Fecioară

Situaţia financiară vă va interesa în mod special. Vor fi multe cheltuieli de făcut, dar ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a scoate banii din buzunar. Mare atenţie, deoarece nu este exclus nici ca vreo persoană să încerce să vă păcălească.

Balanţă

O zi destul de plină, în care veţi avea de făcut o mulţime de lucruri şi vi se va părea că timpul nu vă mai ajunge. N-ar fi exclus să primiţi o vizită care vă va da peste cap toate planurile.

Scorpion

Energia fizică este la limita superioară, ceea ce vă permite să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. Dacă cineva vă arată că o decizie este eronată, nu vă încăpăţânaţi, ascultaţi-i sfatul şi faceţi schimbările care se impun.

Săgetător

Din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară. Vi se vor face o mulţime de propuneri, dar nu este cazul să daţi un răspuns imediat. Ar fi cazul să vă gândiţi mai bine şi să nu mai fiţi aşa de nerăbdător; oricum, sfatul unui prieten nu are cum să vă strice.
 
Capricorn

Farmecul personal îşi va spune cuvântul, aşa că se întrevăd succese în relaţiile cu persoanele de sex opus. Vă tentează o mică variaţie în sfera relaţiilor sentimentale, dar prudenţa vă face să bateţi în retragere.

Vărsător

Şi astăzi şansa este de partea dumneavoastră, iar iniţiativele vă vor fi apreciate la justa valoare; ceea ce-i îngrijorează pe cei din jur este modul în care doriţi să le puneţi în aplicare.


Peşti

Preocupările de timp liber şi, mai ales, activităţile de divertisment vă interesează în mod special. Este posibil să plecaţi într-o călătorie, ceea ce vă va face mare plăcere, dar atenţie la ceea ce mâncaţi - stomacul este sensibil în această perioadă şi v-ar putea face unele probleme.


Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: