HOROSCOP

Berbec

Nu exageraţi cu încercările de speculaţii, căci nu este sigur că acestea vor avea rezultatele pe care le aşteptaţi. Iniţiativele dumneavoastră se vor bucura de succes, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile.

Taur

Relaţia cu fiinţa iubită se va îmbunătăţi. N-ar fi exclus, însă, să faceţi o cucerire în anturajul de la serviciu. În familie se vor discuta chestiuni de interes comun. Veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere, ceea ce vă va face mai optimist, mai încrezător.  


Gemeni

Partenerul de suflet are unele nemulţumiri, pe care le-aţi putea rezolva favorabil dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea. Unul dintre proiectele pe care le aveţi în plan de mai mult timp ar putea fi pus în practică.
 
Rac

N-ar fi exclus nici să vi se propună o investiţie, dar în acest caz ar trebui să fiţi cât se poate de prudent. Aveţi toate motivele să vă încredeţi în persoanele mai tinere din familie, căci, urmând sfaturile lor, aţi putea câştiga bani frumoşi.

Leu

Ocaziile de a face investiţii sunt în continuare mari, dar nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă prea curând. Dacă aveţi de gând să cheltuiţi ceva bani pentru un obiect de decor sau pentru a vă îmbunătăţi confortul, această zi se va dovedi favorabilă.

Fecioară

Ceea ce veţi întreprinde în această perioadă se va finaliza cu o oarecare întârziere, aşa că nu este cazul să vă grăbiţi. Popularitatea dumneavoastră va creşte simţitor, ceea ce vă va permite să vă lărgiţi cercul de prieteni, dar şi să vă faceţi relaţii.

Balanţă

O rudă apropiată vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont. Deşi nu vă face plăcere să lucraţi de unul singur, este bine, totuşi, să încercaţi. Concentraţi-vă şi puneţi-vă ordine în gânduri.

Scorpion

Este posibil ca un prieten aflat în impas să vă solicite pentru un sprijin bănesc. Spre după-amiază v-aţi putea vedea cu prietenii, ocazie cu care aţi putea pune la punct proiecte comune pentru viitorul apropiat.

Săgetător

Pe acasă vor fi discuţii aprinse şi ar fi bine să nu vă implicaţi în nici un fel de controverse, deoarece lucrurile pot scăpa de sub control. Mare atenţie, căci este posibil ca o rudă apropiată să se confrunte cu o problemă de sănătate. Încercaţi să fiţi foarte atent la cifrele sau datele cu care veţi lucra.
 
Capricorn

Ocaziile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Veţi primi invitaţii de tot felul şi oriunde vă veţi duce veţi face o impresie excelentă persoanelor de sex opus.

Vărsător

Dacă vi se va propune o colaborare, nu aveţi nici un motiv să fiţi suspicios. Călătoriile nu sunt favorizate în această perioadă, deoarece se pot ivi încurcături de tot felul. Acasă ar fi de dorit să evitaţi discuţiile pe teme financiare.

Peşti

La serviciu aţi putea demara o nouă activitate care vă va obliga la un efort suplimentar, dar cum colegii vă vor sprijini, vă veţi descurca fără probleme. Cineva din familie vă va da o mână de ajutor în rezolvarea chestiunilor legate de serviciu. Sunteţi prea critic cu dumneavoastră şi aveţi impresia că tot ceea ce faceţi este greşit.


Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: