HOROSCOP

Berbec

Prezenţa mai multor planete specifice pe cerul natal pune accentul pe relaţiile cu cei din jur. Unele oscilează între mânie şi pasiune. Cu greu reuşiţi să trageţi o linie între viaţa profesională şi cea personală. Totul se întrepătrunde şi nu reuşiţi să separaţi aceste planuri.

Taur

Dacă veţi avea nevoie de un sprijin sufletesc, puteţi apela cu încredere la cel de lângă dumneavoastră. Aveţi grijă la relaţia de cuplu, riscaţi să enervaţi partenerul prin refuzul de a spune exact ce aşteptaţi.


Gemeni

Esti foarte interesat să cumpăraţi un produs electronic, însă nu aveţi bani suficienți. Se poate să aveţi un mare noroc, deoarece veţi reuşi să-l obţineţi fără să-l mai plătiţi. Căutaţi să vă diversificaţi centrele de interes, în loc să vă adânciţi în activităţile de rutină.
 
Rac

Este ziua unui prieten şi nu este cazul să vă duceţi cu mâna goală. Aveţi grijă la ce cumpăraţi: tindeţi să daţi mulţi bani pe obiecte cam nefolositoare doar pentru că vi s-au părut dumneavoastră interesante.

Leu

Nu vă obosiţi să îi ascultaţi pe toţi. Riscaţi foarte multe arătând afecţiune tuturor. Aveţi tendinţa de a fi foarte atent la ceilalţi în detrimentul persoanei dumneavoastră şi mai ales a familiei.

Fecioară

Concentrat mai mult pe nevoile personale, veţi vrea să faceţi o pauză în care să vă regăsiţi. Interesul pentru cămin este sporit, aşa că veţi hotărî să vă refaceţi chiar la dumneavoastră acasă.

Balanţă

Luna vă dă mari şanse să vă bucuraţi de copii cât e ziua de lungă în acest interval. Nu ştiu dacă cea mai bună idee e să îi adunaţi pe toţi din casă şi să îi puneţi la o tură de curăţenie generală, dar, cu siguranţă, aţi putea să îmbinaţi utilul cu plăcutul făcând vizite la bunici.

Scorpion

Fie o boală mai veche vă dă bătăi de cap, fie pur şi simplu nu ştiţi cum să reacţionaţi la agitaţia din jur. Ideea este că nu vă simţiţi chiar bine în pielea dumneavoastră, iar acest lucru vă încurcă şi programul de la serviciu, dar beneficiaţi de protecţia lui Neptun şi Jupiter, care vă aduc şanse frumoase la locul de muncă.

Săgetător

Sunteţi pierdut cu totul în lumea iubirii. Se pare că nu puteţi să demaraţi lucrări importante, deoarece vă gândiţi permanent la persoana iubită. În dragoste simţiţi nevoia de libertate şi deveniţi mai autoritar decât de obicei.
 
Capricorn

Aveţi de gând să vă schimbaţi slujba- În perioada aceasta este cazul să vă gândiţi serios dacă vreţi să vă implicaţi într-o nouă slujbă pentru că puteţi să fiţi mai realist ca oricând, iar cei dragi vă susţin.

Vărsător

Se pare că întâlnirile cu prietenii sau alte petreceri ar trebui lăsate la o parte, deoarece aveţi foarte mult de muncă. Tonusul de invidiat vă ajută să vă ocupaţi de proiecte noi şi ambiţioase.


Peşti

Este o perioadă foarte bună să vă căutaţi un partener, măcar pentru un anumit eveniment. Aveţi grijă că prima impresie este mai mult decât importantă. La locul de muncă sunteţi foarte inventiv.


Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: