HOROSCOP

Berbec

Partenerul de suflet vă va accepta toate propunerile, aşa că nu este cazul să aveţi nici un fel de emoţii. Relaţia cu acesta se va ameliora, aşa că şi dumneavoastră veţi fi ceva mai relaxat.


Taur

Drumurile vă vor consuma o mare parte a zilei, dar veţi avea măcar satisfacţia de a fi putut rezolva o problemă importantă. Energia de care dispuneţi vă permite să faceţi chiar mai multe decât v-aţi propus.

Gemeni

Vi se pare că părinţii cer cam multe de la dumneavoastră, dar nici nu este cazul să vă exprimaţi nemulţumirile. O călătorie pe care o veţi face astăzi vă va permite să îmbinaţi plăcutul cu utilul.

Rac

Sunteţi uşor nemulţumit, fără a avea un motiv anume. Impulsivitatea vă poate face să spuneţi lucruri pe care le veţi regreta nu peste mult timp. Cel mai bine ar fi să discutaţi cu persoana iubită tot ce simţiţi şi aceasta vă va ajuta să depăşiţi momentul.

Leu

Conjunctura generală vă favorizează în mod special, aşa că vă puteţi implica în tot felul de activităţi. Din punct de vedere mental, randamentul dumneavoastră este la limita superioară.


Fecioară

Energia dumneavoastră este maximă, iar ideile par să vă scape de sub control. Colaborarea cu cei din jur vă avantajează din toate punctele de vedere. Un prieten vă va face o propunere ce pare interesantă, dar aveţi nevoie de timp să o studiaţi.

Balanţă

Este foarte posibil să apară unele probleme legate de acte. În cazul în care aveţi de semnat documente oficiale, cel mai înţelept lucru ar fi să amânaţi această chestiune pentru altă zi.

Scorpion

Relaţiile cu cei din jur evoluează cel puţin mulţumitor. Aţi putea să vă faceţi un nou prieten sau să vă consolidaţi vechile prietenii. Cunoştinţele pe care le aveţi sunt cam împrăştiate, de aceea, din punct de vedere intelectual, nu daţi randamentul scontat.

Săgetător

În această perioadă nu este cazul să cereţi sprijinul celor din jur. Fiecare are problemele lui, iar dumneavoastră dispuneţi şi de forţa necesară să duceţi totul la bun sfârşit.
 

Capricorn

Relaţiile cu persoanele mai tinere sunt avantajoase, cu condiţia să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Nu încercaţi nici un fel de schimbare în cămin, căci nu veţi reuşi nimic ce v-ar putea satisface.

Vărsător

Sunteţi puţin îngrijorat din cauza situaţiei financiare. Veţi face faţă situaţiei, căci norocul vă va surâde în această zi. Sănătatea vă creează unele probleme, căci este posibil să vă confruntaţi cu dureri de cap sau stări febrile; o vizită la medic vă poate lămuri că nu este nimic grav, deci nu aveţi de ce să fiţi îngrijorat.

Peşti

Dacă veţi reuşi să vă manifestaţi cu prudenţă şi să vă cenzuraţi pornirile impulsive, aţi putea realiza ceva mai deosebit. Dorinţa de manifestare este foarte mare şi graba în care vreţi să finalizaţi totul v-ar putea determina să faceţi gafe.


Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: