Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

BERBEC

Este posibil să vă confruntaţi cu probleme de natură sentimentală, care vă indispun şi vă cam descurajează. Nu este cazul să "depuneţi armele"! După o discuţie cu persoana iubită, reuşiţi să clarificaţi neînţelegerile.

TAUR

Sunteţi iritat şi nu reuşiţi să vă stăpâniţi nervozitatea din cauza unei veşti neplăcute pe care o primiţi de la persoana iubită. Riscaţi să provocaţi dispute verbale cu cei din jur. Temperaţi-vă atitudinea agresivă faţă de prieteni şi familie! În caz contrar, veţi avea de pierdut.

GEMENI

Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi este indicat să evitaţi întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Ar fi bine să nu vă angajaţi în activităţi importante, care necesită putere de concentrare şi luciditate. Acordaţi mai multă atenţie problemelor pe care le au membrii familiei!

RAC

Partenerul de viaţă nu este de acord să plecaţi într-o călătorie de afaceri, motivând că nu este momentul potrivit. Stabiliţi-vă priorităţile şi ţineţi cont de sfaturile unei rude apropiate! Spre seară, primiţi oaspeţi dragi, în compania cărora vă simţiţi excelent.

LEU

Activitatea profesională este afectată de puterea scăzută de concentrare. Totuşi, puteţi să rezolvaţi o situaţie conflictuală la locul de muncă. În relaţiile cu partenerul de viaţă, vă sfătuim să daţi dovadă de mai multă diplomaţie. Spre seară, s-ar putea să plecaţi într-o vizită la prieteni.

FECIOARĂ

Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simţiţi în stare să demaraţi o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă pe care aţi tratat-o cu superficialitate acum câteva zile. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

BALANŢĂ

Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare şi nu reuşiţi să vă faceţi înţeles. Este indicat să amânaţi problemele care necesită putere de concentrare şi răbdare. Dacă acordaţi mai multă atenţie necesară partenerului de viaţă, relaţiile sentimentale pot fi armonioase.

SCORPION

Nu este recomandabil să vă asumaţi noi responsabilităţi. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă, care este dispus să vă ajute! Vă sfătuim să vă dedicaţi unor activităţi de rutină.

SĂGETĂTOR

Nu vă sfătuim să vă faceţi un program strict pentru azi. Din cauza evenimentelor neaşteptate, veţi fi nevoit să vă schimbaţi programul de mai multe ori. Este posibil să faceţi mai multe drumuri scurte în interes profesional şi să ajungeţi târziu acasă.

CAPRICORN

Încă de dimineaţă sunteţi irascibil şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu prietenii şi atmosfera în familie. Ideile dumneavoastră nu prea sunt acceptate de anturaj, poate pentru că nu reuşiţi să le prezentaţi într-un mod convingător.

VĂRSĂTOR

În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi certat de şeful ierarhic pentru că nu aţi reuşit să finalizaţi o lucrare la termen. Se pare că nu dumneavoastră sunteţi vinovat de întârziere, ci deficienţele de comunicare cu colegii de serviciu.

PEŞTI

Vă concentraţi întreaga atenţie asupra unei afaceri promiţătoare şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Partenerul de viaţă vă reproşează că neglijaţi familia. De asemenea, intenţionaţi să vă eschivaţi de la o întâlnire cu prietenii, pentru a vă dedica aceleiaşi afaceri.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: