Horoscop

BERBEC

Neînţelegerile din cursul dimineţii cu o femeie mai in vârstă din familie va creează o stare de nervozitate. Astăzi nu este indicat sa va întâlniţi cu prietenii si cu rudele. Starea dumneavoastră de agitaţie ar putea sa le strice si lor buna dispoziţie. Nu încercaţi sa faceţi vreo speculaţie financiara! Astăzi nu aveţi şanse de reuşită.

TAUR

Nu sunteţi mulţumit de nimic şi simţiţi nevoia sa faceţi o schimbare in viata dumneavoastră. Se pare ca nu aveţi şanse sa obţineţi împrumutul pe care contaţi. Păstraţi-vă calmul! In caz contrar, riscaţi sa declanşaţi o cearta care va implica mai multe persoane.

GEMENI

În prima parte a zilei, deveniţi irascibil din cauza lipsei banilor. In jurul prânzului, va întâlniţi cu un prieten care va împrumută suma de bani de care aveţi nevoie. Nu este momentul sa va ocupaţi de afaceri, pentru ca şansele de reuşită sunt reduse. Exista riscul sa intraţi in conflict cu legea. Fiţi atent si prudent!

RAC

Se pare ca seful ierarhic este nervos si reuşeşte sa tensioneze atmosfera de la locul de munca. Păstraţi-vă calmul si evitaţi discuţiile in contradictoriu cu colegii de serviciu! Petreceţi după-amiază in mijlocul familiei. Împreuna cu partenerul de viata, puteţi rezolva o problema care va frământa de câteva zile.

LEU

Nu este o zi buna pentru a porni o noua afacere si nici pentru întâlniri cu prietenii. Starea de nervozitate va poate face sa aveţi reacţii necontrolate fata de persoanele apropiate. Un prieten de familie va ajuta sa evitaţi un conflict cu autorităţile.

FECIOARA

In prima parte a zilei s-ar putea sa aveţi divergente cu partenerul de viata din cauza unor probleme financiare. O cunoştinţă va solicita returnarea unui împrumut pe care vi l-a acordat, dar nu aveţi posibilitatea sa va respectaţi promisiunea. Aceasta situaţie neplăcută se rezolva in cursul după-amiezii, când o ruda va oferă suma de bani de care aveţi nevoie.

BALANŢĂ

Sunteţi nemulţumit pentru ca aveţi impresia ca munciţi prea mult, iar munca depusa nu este apreciata la adevărata ei valoare, nici de seful dumneavoastră şi nici de partenerul de viata. N-ar strica sa fiţi mai modest. Spre seara, primiţi o veste buna de la o ruda din depărtare, care va reda buna dispoziţie.

SCORPION

Ideile dumneavoastră nu sunt prea bine primite, dar acest lucru nu va descurajează si nu va afectează dorinţa de înnoire. Nu este o zi favorabila întâlnirilor de afaceri, insa relaţiile cu partenerul de viata sunt bune si puteţi petrece momente plăcute împreuna, intr-o excursie sau in vizita la rude.

SĂGETĂTOR

Simţiţi nevoia sa faceţi schimbări in cămin si sunteţi tentat sa cheltuiţi o suma mare de bani. Fiţi prudent in luarea deciziilor pe plan financiar, pentru ca nu este un moment favorabil investiţiilor! Va sfătuim sa vă consultaţi cu partenerul de viata si sa ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai in vârstă din familie. Intuiţia nu va ajuta prea mult astăzi.

CAPRICORN

In cursul dimineţii s-ar putea să fiţi nervos din cauza dificultăţilor pe care le întâmpinaţi pe plan profesional. Totul se rezolva in scurt timp cu ajutorul colegilor de serviciu. In partea a doua a zilei, puteţi face schimbările dorite in cămin. Membrii familiei va susţin.

VĂRSĂTOR

Sunteţi bine dispus si optimist. Încercaţi, totuşi, sa nu va detaşaţi prea mult de problemele persoanelor apropiate! Riscaţi sa fiţi greşit înţeles si chiar sa vi se facă reproşuri. Va sfătuim sa fiţi prudent in tot ce faceţi astăzi. Sunteţi predispus la conflicte cu autorităţile.

PEŞTI

Relaţiile parteneriale parcurg o perioada favorabila. La locul de munca, insa, nervozitatea va predispune la greşeli. Va sfătuim sa va păstraţi calmul si sa evitaţi discuţiile in contradictoriu cu o colega de serviciu.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: