Horoscop

BERBEC

Dimineaţa s-ar putea să fiţi nemulţumit pentru ca vi s-a anulat o delegaţie. Vă sfătuim sa nu va enervaţi. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor lungi. După-amiază, întâlniţi o persoană cu care începeţi o colaborare pe termen lung. Puteţi câştiga bani frumoşi.

TAUR

Pe plan profesional, schimbări in bine: fie găsiţi un alt loc de muncă, mai bine plătit, fie sunteţi avansat. Partenerul de viaţă nu este încântat, pentru ca va trebui sa munciţi mai mult. Va recomandăm să nu luaţi decizii in grabă, ca să nu regretaţi mai târziu.

GEMENI

Dimineaţa va îmbunătăţiţi simţitor situaţia financiară. S-ar putea sa primiţi o moştenire sau plata pentru o lucrare încheiată de curând. Puteţi să faceţi investiţii si sa va conturaţi planuri de viitor. Va sfătuim sa va îngrijiţi sănătatea si sa va odihniţi mai mult.

RAC

Va simţiţi în formă şi sunteţi hotărât sa profitaţi de situaţie. Puteţi avea succes in afaceri, in călătorii si pe plan sentimental. Reuşitele de la serviciu va entuziasmează, iar cu sănătatea nu aveţi nici un fel de probleme. S-ar putea sa vi se propună o colaborare. Gândiţi-vă bine dacă vă mai ajunge timpul!

LEU

Pe plan social si profesional, pot avea loc schimbări importante. La serviciu sunteţi apreciat pentru stilul de lucru. Spre seara, este posibil sa mergeţi la o petrecere cu prietenii. Va recomandăm să fiţi mai cumpătat, ca sa nu aveţi probleme cu digestia. Nu neglijaţi relaţiile sentimentale!

FECIOARĂ

S-ar putea ca in familie să apară tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu va lăsaţi demoralizat! Ca sa evitaţi un scandal, va recomandăm sa fiţi mai atent la ce spuneţi. Capacitatea de comunicare de comunicare este foarte bună şi vă ajută să depăşiţi neînţelegerile cu partenerul de viaţă.

BALANŢĂ

Sunteţi apreciat in societate, dar şi în familie. Pentru a încheia o afacere avantajoasă, vă sfătuim să vă folosiţi farmecul personal. Ar fi bine să nu fiţi prea critic cu o persoană mai în vârsta din familie, ca sa evitaţi tensionarea atmosferei.

SCORPION

Intenţionaţi să porniţi o afacere, dar aveţi de făcut mai multe drumuri, pentru acte. După-amiaza vă pregătiţi sa plecaţi intr-o călătorie împreuna cu un tânăr din familie. Este o zi buna pentru planuri de viitor. Aveţi idei care realiste si ingenioase.

SĂGETĂTOR

Graţie intuiţiei, găsiţi o soluţie originală la o importantă problemă de serviciu. Pentru a o aplica, insa, ar trebui sa faceţi ore suplimentare. Va sfătuim sa nu ezitaţi, pentru ca munca o sa va fie apreciata. Spre seara, ar fi bine sa va gândiţi si la odihna. Refuzaţi orice invitaţie si rămâneţi acasă!

CAPRICORN

Este posibil să aveţi probleme cu banii, dar va sfătuim sa nu disperaţi, pentru ca după-amiază vi se oferă o şansa neaşteptată. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie celor tineri din familie. Evitaţi o ceartă cu partenerul de viata!

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa aveţi dificultăţi pe plan sentimental si sa fiţi nevoit sa luaţi o decizie importanta. Este o zi favorabila studiului. De asemenea, puteţi sa va valorificaţi cunoştinţele teoretice acumulate până acum. Munca va este încununată de un succes neaşteptat si primiţi o sumă frumoasă. Va recomandam să nu o riscaţi in speculaţii financiare.

PEŞTI

Aveţi şanse să rezolvaţi cu bine o problema sentimentală. Dimineaţa, un prieten va propune sa va asociaţi intr-o afacere pe care a început-o de curând. Va sfătuim sa acceptaţi. Spre seara, s-ar putea sa mergeţi cu partenerul de viaţă într-o vizită la prieteni.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: