Horoscop

BERBEC

Nu aveţi o clipa de răgaz, dar sunteţi ambiţios si reuşiţi sa terminaţi tot ce v-aţi propus. Daca profitaţi de conjunctura favorabila, aveţi numai de câştigat pe plan profesional si financiar. Petreceţi seara in mijlocul familiei si faceţi planuri pentru o călătorie. Nu va faceţi griji in ceea ce priveşte banii: ii veţi obţine in curând!

TAUR

Zi favorabila studiului şi afirmării in societate. Aveţi idei foarte bune si puteţi sa începeţi o activitate noua. Ţineţi cont de sfaturile unei persoane care a avut succes in problema ce va frământă!

GEMENI

Dimineaţa luaţi o decizie importanta, care se va dovedi inspirata. Daca vi se propune o colaborare, nu staţi mult pe gânduri! Puteţi câştiga bani frumoşi. Fiţi prudent si evitaţi speculaţiile financiare!

RAC

Aveţi şanse mari sa va afirmaţi in afaceri si pe plan profesional. Sunteţi nevoit sa faceţi mai multe drumuri scurte si sa va ocupaţi de o investiţie. Nu este exclus sa aveţi dificultăţi din cauza birocraţiei. Nu va descărcaţi nervii pe prieteni sau pe membrii familiei!

LEU

Câştigaţi bine dintr-o activitate comerciala de care va ocupaţi cu seriozitate. Uşurinţă cu care comunicaţi va ajuta sa rezolvaţi divergentele apărute intre colegii de serviciu. După-amiază s-ar putea sa aveţi o dezamăgire pe plan sentimental.

FECIOARĂ

Dimineaţa reuşiţi sa rezolvaţi o problema a unui tânăr din familie. Pe plan profesional, treceţi printr-o perioada favorabila si aveţi ocazia sa va puneţi ideile in practica. Nu este exclus sa câştigaţi bine si sa va afirmaţi in societate, dar n-ar strica sa fiţi mai modest.

BALANȚĂ

S-ar putea sa plecaţi intr-o călătorie neprevăzută, in interes familial. Puteţi sa comunicaţi si sa negociaţi cu persoanele de sex opus. In ciuda tuturor obstacolelor, reuşiţi sa finalizaţi o activitate intelectuala căreia i-aţi dedicat mult timp. Va recomandam sa evitaţi discuţiile in contradictoriu cu o persoana mai in vârstă.

SCORPION

La serviciu, şefii si colegii va apreciază ideile excelente. Luaţi decizii inspirate si reuşiţi sa duceţi la bun sfârşit obligaţiile pe care vi le-aţi asumat. După-amiază, mergeţi împreună cu persoana iubita intr-o vizita la prieteni. Nu neglijaţi odihna!

SĂGETĂTOR

Puteţi avea succes pe plan profesional, la studii si in calatorii. Va recomandam sa profitaţi de acest context favorabil. Aveţi ocazia sa va lărgiţi orizontul intelectual si sa izbândiţi pe plan social. După-amiaza intraţi in posesia unor bani la care nu va aşteptaţi, dar care va prind foarte bine. Daca simţiţi nevoia sa va relaxaţi, va sfătuim sa încercaţi odihna activa.

VĂRSĂTOR

Aveţi o creativitate ieşită din comun, care va ajuta mult in afaceri. Aveţi ocazia sa faceţi o investiţie importanta, care se va dovedi profitabila mai curând decât va aşteptaţi. Fiţi mai atent cu partenerul de viata!

PEȘTI

Relaţiile parteneriale merg foarte bine. Sunteţi apreciat pentru hotărârea si seriozitatea dumneavoastră. Puteţi sa rezolvaţi cu uşurinţă problemele de la serviciu si de acasă. Daţi dovada de diplomaţie si sa ţineţi cont de părerile partenerului de viata!

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: