Horoscop

BERBEC

Dimineaţa aflaţi că trebuie să renunţaţi la o călătorie in interes personal, ceea ce va nemulţumeşte. Va sfătuim să treceţi cu calm peste acest moment. S-ar putea sa intraţi in legătură cu o persoană importantă, dispusa sa va propună o colaborare pe plan artistic.

TAUR

Aveţi posibilitatea să vă apropiaţi mai mult de persoana iubita. Daca se iveşte ocazia să plecaţi intr-o excursie, vă recomandăm să nu ezitaţi. Sunteţi original, iar cei din jur va primesc bine ideile. Totuşi, ar fi bine sa ţineţi cont si de părerile celorlalţi. Va sfătuim sa nu va ocupaţi astăzi de treburi importante.

GEMENI

În cursul dimineţii, primiţi un cadou de care va bucuraţi foarte mult. De asemenea, s-ar putea ca un grup de prieteni sa va invite la o petrecere. Aveţi o capacitate de comunicare deosebită si vă descurcaţi foarte bine in societate. După-amiază sunt şanse sa rezolvaţi o problemă care nu vă dă pace de o bună bucată de vreme.

RAC

Puteţi să vă asumaţi noi responsabilităţi sau să începeţi o activitate noua. Este o zi favorabilă activităţilor artistice. Seriozitatea şi farmecul personal va fac sa străluciţi in societate. După-amiază ar fi bine sa rămâneţi acasă. Relaţiile cu partenerul de viata decurg excelent.

LEU

Deşi sunteţi foarte preocupat cu probleme personale, va sfătuim să luaţi o mica pauza. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale! Va sfătuim să amânaţi schimbările planificate pentru azi si sa va deconectaţi. O ieşire in mijlocul naturii v-ar ajuta sa va desprindeţi puţin de problemele cotidiene.

FECIOARĂ

Sunt şanse mari sa se petreacă schimbări importante, care va vor oferi mari satisfacţii. Aveţi succes pe plan artistic si social datorită personalităţii puternice si activităţii intelectuale susţinute. Spre seara luaţi o decizie majora in ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Puteţi sa va bazaţi pe intuiţie.

BALANŢĂ

Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, va sfătuim sa va menajaţi sănătatea. Încercaţi sa vă odihniţi mai mult! In casa, aveţi ocazia sa faceţi schimbări importante, care va vor îmbunătăţi viaţa sentimentală. După-amiază sunteţi tentat sa cheltuiţi cam mult. Fiţi mai atent pe ce daţi banii!

SCORPION

Aveti mari sanse sa va impliniti sperantele si visele. Dimineata puteti incepe o activitate artistica. De asemenea, s-ar putea sa plecati intr-o calatorie care va va aduce satisfactii neasteptate pe plan sentimental. Va recomandam sa fiti echilibrat, succesul sa nu va rupa de realitate.

SĂGETĂTOR

Este o zi bună pentru studiu, mai ales in domeniul artistic, pentru calatorii si comunicare. Traversaţi o perioada dificila pe plan financiar, dar perseverenta si optimismul vă ajută sa o depăşiţi mai uşor. După-amiază sunteţi foarte activ pe plan social şi sentimental. Va sfătuim sa acordaţi mai mult timp odihnei.

CAPRICORN

S-ar putea ca înclinaţiile artistice si dorinţa de a studia mai mult să vă aducă mari satisfacţii, insa riscaţi sa va îndepărtaţi de prieteni. Pe plan profesional, rezultatele favorabile din ultima perioada va stimulează să munciţi in acelaşi ritm. Aveţi ocazia sa rezolvaţi problemele familiei. Dacă vi se oferă şansa sa plecaţi într-o călătorie, va sfătuim sa nu staţi pe gânduri.

VĂRSĂTOR

Traversaţi o perioada favorabilă din toate punctele de vedere si va simţiţi în stare să depăşiţi orice dificultate. Aveţi ocazia sa va afirmaţi talentul artistic si puteţi să culegeţi laude din partea rudelor. Va recomandam sa profitaţi din plin de toate ocaziile care vi se oferă. Totuşi, fiţi cumpătat!

PEŞTI

Aveţi ocazia sa străluciţi in societate. Va puteţi afirma pe plan artistic şi intelectual. Faceţi cunoştinţă cu o persoana mai in vârstă, care vă poate ajută mult, mai ales pe plan creativ. Va sfătuim să o trataţi cu atenţie. După-amiază puneţi relaţiile sentimentale pe primul loc. Nu este exclus sa faceţi declaraţii de dragoste.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: