Horoscop

BERBEC

S-ar putea sa pierdeţi bani într-o călătorie in interes personal. În schimb, primiţi o propunere de colaborare. Nu vă grăbiţi să acceptaţi! Gândiţi-vă la timpul liber de care dispuneţi! Ar fi bine să vă consultaţi si cu partenerul de viaţă.

TAUR

Dimineaţa sunteţi nehotărât şi reuşiţi sa ii derutaţi si pe cei din jur. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu le terminaţi la timp şi chiar să pierdeţi bani! După-amiază, scăpaţi de starea de confuzie si vă simţiţi excelent in mijlocul familiei.

GEMENI

S-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare şi să nu vă înţelegeţi prea bine cu cei din anturaj si chiar cu persoana iubită. Se pare că vă simţiţi epuizat şi nu sunteţi prea bine dispus, motiv pentru care aveţi de gând să renunţaţi la o excursie planificata împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim sa nu refuzaţi dialogul, ca sa nu fiţi înţeles greşit.

RAC

Daca reuşiţi să vă temperaţi spiritul critic, este posibil să câştigaţi bani frumoşi. Vă recomandăm sa fiţi atent cum discutaţi cu partenerul de viaţă şi cu persoanele mai in vârsta, ca sa nu declanşaţi o cearta. Un prieten de familie care vă vizitează după-amiază, va aduce un cadou surpriză.

LEU

Sunteţi hotărât sa demaraţi o afacere la care vă gândiţi de multă vreme. Nu vă lipsesc nici banii, nici ideile. După-amiază vă întâlniţi cu prietenii. S-ar putea că familia să vă reproşeze ca o neglijaţi. Va recomandăm să daţi dovada de mai multa diplomaţie, mai ales in relaţiile cu persoana iubită.

FECIOARĂ

Sunteţi impulsiv şi aveţi tendinţa de a-i jigni pe cei din jur. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere la care partenerul de viaţă nu este de acord să mergeţi. Vă sfătuim să nu vă gândiţi doar la satisfacţiile personale. Nu este exclus să aveţi discuţii, pentru că vreţi să faceţi numai ce vă convine.

BALANŢĂ

S-ar putea ca partenerul de viata să vă reproşeze ca nu va interesează problemele de familie. Cu răbdare şi tact, puteţi evita o ceartă. În privinţa afacerilor, ar fi bine să fiţi mai prudent. S-ar putea să vă loviţi de probleme juridice.

SCORPION

Se pare ca nu mai plecaţi într-o călătorie, din cauza neînţelegerilor cu partenerul de viata. Chiar daca sunteţi convins că aveţi dreptate, aveţi grija să evitaţi un scandal!. Se pare ca sunteţi obosit şi indispus. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi casnice, de rutină.

SĂGETĂTOR

Ar fi bine să vă exprimaţi clar ideile, pentru ca persoana iubită ar putea să vă interpreteze greşit dorinţa de a fi mai liber. Va recomandăm să evitaţi speculaţiile, întrucât intuiţia vă poate înşela.

CAPRICORN

Dimineaţa aveţi dificultăţi de comunicare, care vă pot afecta relaţiile pe plan social. Se pare ca resimţiţi oboseala acumulată în ultimele zile. Ar fi cazul să vă odihniţi mai mult. Nu pierdeţi ocazia sa mergeţi in vizita la rude, împreună cu persoana iubita!

VĂRSĂTOR

S-ar putea ca relaţiile sentimentale să aibă de suferit din cauza unor neînţelegeri de moment. Va sfătuim sa va păstraţi calmul si să evitaţi o ceartă. Sfaturile unui bărbat vă ajută să depăşiţi mai uşor momentele tensionate

PEȘTI

S-ar putea să aflaţi că aţi pierdut banii investiţi intr-o afacere in care v-aţi pus mari speranţe. Vă sfătuim sa nu va asumaţi nici un risc, pentru ca astăzi nu prea aveţi şanse. Temperaţi-vă impulsivitatea si evitaţi discuţiile in contradictoriu cu o femeie mai în vârsta din familie! Spre seară primiţi musafiri din alta localitate, care vă dau o veste bună.

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: