Horoscop

Berbec

Puteţi avea succes la studii, în colaborări şi în tranzacţii financiare. Toate acestea vă pot aduce câştiguri importante. După-amiază sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie. Să nu vă miraţi dacă aveţi parte de o scenă de gelozie! Vă sfătuim să nu luaţi nici o decizie în grabă.

Taur

Dimineaţa nervozitatea vă poate pune într-o situaţie neplăcută. Riscaţi să declanşaţi o ceartă cu partenerul de viaţă sau cu o persoană mai în vârstă din familie. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să vă concentraţi asupra problemelor urgente. Odihniţi-vă mai mult!

Gemeni

În prima parte a zilei, aveţi de alergat în stânga şi în dreapta. Sunteţi indispus şi să aveţi tendinţa de a exagera. Nu fiţi încăpăţânat, dacă vreţi să nu vă certaţi cu persoana iubită! Vă sfătuim să evitaţi activităţile stresante şi să vă relaxaţi.

Rac

Începeţi ziua plin de energie şi entuziasm. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite şi să nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu colegii! După-amiază s-ar putea să aveţi o problemă sentimentală neaşteptată. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Leu

Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă câştiguri mărunte, dar vă sfătuim să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile. După-amiază s-ar putea să aveţi o dispută cu partenerul de viaţă, dacă refuzaţi să mergeţi în vizită la o rudă. Nu vă neglijaţi prietenii şi rudele apropiate!

Fecioara

Vă puteţi ocupa de probleme financiare. Aveţi şanse să redresaţi bugetul familiei. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu refuzaţi. Vă recomandăm să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Balanţa

Aveţi multe de rezolvat, aşa că vă sfătuim să vă stabiliţi clar priorităţile. Dimineaţa sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar necesare. S-ar putea să vă ocupaţi de o problemă urgentă a unei persoane dragi din familie.

Scorpion

Aveţi multe de rezolvat, aşa că vă sfătuim să vă stabiliţi clar priorităţile. Dimineaţa sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar necesare. S-ar putea să vă ocupaţi de o problema urgentă a unei persoane dragi din familie.

Săgetător

Începeţi ziua hotărât să terminaţi o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere. Dacă nu vă străduiţi să evitaţi o ceartă, riscaţi să rupeţi relaţiile. După-amiază primiţi o veste bună de la o rudă apropiată.

Capricorn

Puteţi avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Sunt bine aspectate şi relaţiile cu familia şi prietenii. Dimineaţa vă întâlniţi o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp. După-amiază vă ocupaţi de probleme familiale care nu suferă amânare. Vă recomandăm să ţineţi cont şi de dorinţele celor mici.

Vărsător

S-ar putea să aveţi o mică neînţelegere cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să rezolvaţi această dispută cu blândeţe. Spre seară, o vizită la prieteni vă poate readuce armonia în cuplu şi bună dispoziţie. Aveţi grijă să nu daţi ocazia unor scene de gelozie!

Peşti

S-ar putea să fiţi puţin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă încăpăţânaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele! Vă sfătuim să acceptaţi ajutorul celor apropiaţi. Sfaturile unei rude vă ajuta să evitaţi o ceartă în familie.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: