Horoscop

Berbec

Se pare că la serviciu nu prea aveţi spor la treabă şi nu reuşiţi să vă mulţumiţi şefii. Vă sfătuim să nu vă ambiţionaţi să terminaţi o lucrare pretenţioasă. Dacă vedeţi că nu vă iese cu nici un chip, lăsaţi-o pe mâine! După-amiază, partenerul de viaţă vă ajută să depăşiţi starea de confuzie care vă domină. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă.

Taur

Nu prea reuşiţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi. Pe de o parte, ar trebui să terminaţi o lucrare importantă, iar pe de altă parte, sunteţi presat de o problemă financiară. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie activităţilor profesionale. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

Gemeni

Dimineaţa sunteţi exagerat de optimist şi intenţionaţi să cereţi o mărire de salariu. Este puţin probabil să aveţi câştig de cauza, ba s-ar putea chiar să vă alegeţi cu sarcini suplimentare. Vă sfătuim să nu insistaţi. Nu sunteţi prea convingător şi nu reuşiţi să găsiţi cele mai bune argumente în favoarea dumneavoastră.

Rac

O problemă de natură sentimentală vă strică buna dispoziţie şi este posibil să deveniţi morocănos. Puteţi avea succes pe plan profesional, însă numai dacă depuneţi un efort deosebit. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile şi să nu vă lăsaţi influenţat de prejudecăţi.

Leu

S-ar putea să rămâneţi fără bani din cauza unor reparaţii urgente în casă. Cel mai mult vă supără faptul că nu mai puteţi pleca într-o călătorie. Nu încercaţi să meşteriţi nimic prin casă! Este de preferat să apelaţi la cineva care se pricepe, pentru că azi s-ar putea să fiţi ceva mai neîndemânatic.

Fecioară

Vă bate gândul să porniţi o mică afacere. Puneţi la punct toate detaliile, înainte de a trece la acţiune! Vă sfătuim să nu vă pripiţi, pentru că riscaţi să luaţi decizii greşite.

Balanţa

Nu reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, din cauza obstacolelor care vă apar în cale. Nu daţi vina pe membrii familiei pentru nereuşitele de azi! Pur şi simplu, simţul practic vă lipseşte aproape total. Este indicat să evitaţi întâlnirile de afaceri.

Scorpion

S-ar putea să nu vă iasă toate planurile aşa cum doriţi. Un prieten vă propune să colaboraţi într-o afacere de pe urmă căreia puteţi câştiga bine. Vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii. După o zi destul de încărcată, aveţi parte de o seară romantică.

Săgetător

Sunteţi pus în situaţia de a lua o hotărâre importantă pe plan sentimental. Un bărbat mai vârstă vă ajută cu sfaturi preţioase. Nu staţi prea bine cu simţul practic, dar familia şi rudele apropiate vă susţin. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi să nu refuzaţi ajutorul oferit de o femeie.

Capricorn

Dimineaţa s-ar putea să aveţi o mică problemă sentimentală. Cu o vorbă bună, puteţi dezamorsa uşor o situaţie tensionată. Pe plan financiar, nu staţi prea bine. Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să evitaţi speculaţiile. S-ar putea să primiţi bani de unde nici nu vă aşteptaţi.

Vărsător

Sunteţi destul de confuz şi aveţi puţine şanse să porniţi afacerea pe care o planificaţi. Vă sfătuim să nu insistaţi. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină. Este posibil să vă petreceţi seara alături de persoana iubită, într-o atmosferă romantică.

Peşti

S-ar putea să îi reproşaţi partenerului de viaţă că a cheltuit prea mult. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să fiţi mai flexibil. Este bine să vedeţi întotdeauna jumătatea plină a păharului şi să nu vă supăraţi din motive mărunte!

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: