Horoscop

Berbec

Zi favorabilă studiului, călătoriilor în interes profesional şi comunicării cu persoane importante. Starea de spirit este bună şi vă ajută să depăşiţi cu uşurinţă o deziluzie sentimentală. Sunteţi foarte activ pe plan social. Vă sfătuim să nu neglijaţi persoanele mai în vârstă din familie.

Taur

Se pare că aveţi îndoieli în privinţa unei afaceri. Intuiţia vă este un aliat de nădejde. Puteţi obţine o sumă importantă de bani de la o rudă apropiată. Nu trataţi cu superficialitate problemele de la locul de muncă! Riscaţi să întârziaţi cu o lucrare şi să fiţi penalizat.

Gemeni

În prima parte a zilei, alergaţi după documentele necesare pentru o tranzacţie imobiliară. Întâmpinaţi mici obstacole, dar reuşiţi să vă descurcaţi. Se pare că sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli mari, care vă cam afectează bugetul. Ajutorul financiar primit de la un prieten vă scoate din încurcătură.

Rac

Dacă aveţi de susţinut un examen, nu vă faceţi griji! Şansa este de partea dumneavoastră.

De asemenea, sunt favorizate călătoriile şi deciziile importante.

După-amiază, în urmă unei discuţii cu partenerul de afaceri, hotărâţi să plecaţi într-o călătorie. Se întrevăd schimbări favorabile pe plan financiar.

Leu

Reuşiţi să vă redresaţi bugetul cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiţi la serviciu. Puteţi să vă faceţi planuri pentru o călătorie în interes propriu şi planuri de învestiţii pe termen lung. După-amiază este posibil să fiţi invitat la prieteni. Nu-i refuzaţi!

Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea.

Fecioara

Vă cumpăraţi un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, şefii vă apreciază rezultatele, mai ales după ce reuşiţi să rezolvaţi o problemă delicată. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare.

Balanţa

Sunteţi foarte hotărât şi reuşiţi să terminaţi cu bine o activitate importantă, începută zilele trecute. Este momentul să culegeţi roadele muncii depuse în ultima vreme. Nu este exclus să obţineţi avantaje materiale şi să vă afirmaţi în societate. Vă recomandăm să fiţi prudent. Acordaţi mai multă atenţie familiei şi relaţiilor sentimentale!

Scorpion

Sunteţi ambiţios, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât şi în relaţiile parteneriale. Aveţi posibilitatea rezolvaţi uşor problemele de serviciu şi de acasă. Vă sfătuim să daţi dovadă de mult tact şi să aveţi răbdare. Ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă!

Săgetător

Aveţi succes în afaceri şi puteţi să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Intuiţia vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară. Este, totodată, o zi favorabilă comunicării cu persoana iubită şi cu prietenii. Aveţi grijă să vă respectaţi promisiunile făcute cu puţin timp în urmă!

Capricorn

Optimismul cu care începeţi ziua vă ajută să suportaţi mai uşor grijile cotidiene, mai ales cele legate de lipsa banilor. În partea a două a zilei, vă pregătiri pentru o călătorie lungă în interesul familiei. Ar fi bine să vă bazaţi numai pe banii pe care îi aveţi şi să nu contaţi încă pe o sumă care vi se cuvine dintr-o afacere.

Vărsător

Sunt favorizate relaţiile cu partenerii de afaceri. Activităţile începute astăzi au mari şanse de reuşită. Este o perioadă favorabilă afacerilor şi investiţiilor. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi probleme financiare dificile. Petreceţi seara în mijlocul familiei, într-o atmosferă relaxantă.

Peşti

Sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi, pentru că schimbările vă avantajează. Faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, care vă ajută să începeţi o activitate extraprofesională. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: