Horoscop

Berbec

Dimineaţa s-ar putea să vă ieşiţi din fire din cauza unui partener de afaceri. Faptul că aveţi păreri diferite nu trebuie să vă împiedice să analizaţi situaţia cu luciditate şi luaţi o decizie de comun acord. Nu vă revărsaţi nervii acasă! Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp odihnei.

Taur

Dimineaţa intervin evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbaţi planurile. Nu vă faceţi iluzii cu privire la o afacere ce pare promiţătoare la prima vedere! Vă sfătuim să nu luaţi decizii importante şi să vă păstraţi calmul. Spre seară, scăpaţi de toate problemele şi aveţi posibilitatea să vă destindeţi în mijlocul familiei.

Gemeni

Vă irită faptul că aveţi probleme la locul de muncă şi că nimeni nu se gândeşte să vă ofere o mână de ajutor. Vă sfătuim să vă stăpâniţi nervii, pentru că riscaţi să spuneţi lucruri pe care le veţi regretă. După-amiază, s-ar putea să aflaţi că un prieten a avut un accident de circulaţie.

Rac

Se pare că nu vă înţelegeţi prea bine cu şeful direct. Vă recomandăm să fiţi prudent. Sunt slabe speranţe să aveţi câştig de cauză. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă! Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Leu

Dimineaţa sunteţi bucuros să aflaţi că vi se confirmă, în sfârşit, că urmează să plecaţi într-o călătorie de afaceri. S-ar putea că partenerul de viaţă să nu fie deloc încântat şi nu este exclus să vă bată gândul să renunţaţi la călătorie. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia. Evitaţi excesele alimentare!

Fecioara

Dimineaţă vă merge foarte bine, dar după-amiază s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult sau că aţi întârziat. Vă recomandăm să vă stăpâniţi, pentru a nu tensiona atmosfera. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, mai ales, partenerului de viaţă.

Balanţa

S-ar putea să vă treziţi în mijlocul unui scandal, iscat din cauza bârfelor unei colege. Încercaţi să vă calmaţi! Nu puteţi lămuri situaţia, dacă sunteţi nervos. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare cu cei din jur. Spre seară, primiţi pe neaşteptate o sumă de bani.

Scorpion

Vă recomandăm să evitaţi deplasările cu maşină. Există riscul să faceţi un accident. Dacă nu aveţi încotro, fiţi foarte prudent! Este indicat să vă abţineţi de la speculaţii, pentru că puteţi pierde sume mari. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unei persoane cu experienţă.

Săgetător

Reuşiţi să demaraţi o afacere. Pentru că succesul să fie deplin, vă recomandăm să vă temperaţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Discutaţi calm colegii şi cu partenerul de viaţă, ca să evitaţi orice dispută! Spre seară, vă vizitează un prieten care vă dă o veste bună.

Capricorn

Este posibil să vă supăraţi pe un prieten pentru că nu vă dă un împrumut aşa cum a promis. Nu vă grăbiţi îi reproşaţi! Este vorba doar de o întârziere, din motive obiective. Ar fi bine să aveţi mai multă răbdare şi să fiţi mai înţelegător. Încercaţi să vă mai destindeţi puţin!

Vărsător

Pe plan profesional, culegeţi roadele eforturilor din ultima vreme. Doriţi să vă afirmaţi şi în societate, dar atmosfera tensionată din jur nu vă este favorabilă. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi petrecerile, pentru că este posibil să vă certaţi cu cineva. Ar fi bine să nu va urcaţi la volan. Există pericolul să faceţi un accident.

Peşti

Este posibil să aveţi o dispută cu şefii şi, din cauza această, să nu mai plecaţi într-o delegaţie. Nu este exclus să vă certaţi şi cu un coleg. Vă irită lipsa banilor, iar oboseala acumulată vă face şi mai nervos. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, pentru că sunteţi predispus la probleme de sănătate şi chiar accidente. Evitaţi călătoriile lungi şi întâlnirile de afaceri!

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: