Două funcţii de director, scoase la concurs de Consiliul Judeţean

Două instituţii de cultură din Gorj vor avea şefi noi în aproximativ o lună. Este vorba despre Şcoala Populară de Artă şi Muzeul Judeţean „Alexandru Ştefulescu” unde vor fi organizate concursuri pentru ocuparea posturilor de directori, după ce Viorel Gârbaciu a ieşit la pensie, iar mandatul lui Dumitru Hortopan a expirat.

Consiliul Judeţean Gorj a scos la concurs posturile de directori de la Şcoala Populară de Artă şi Muzeul Judeţean „Alexandru Ştefulescu”. Concursul pentru şefia Şcolii Populare de Artă se organizează a doua oară, după ce în luna septembrie nici unul dintre cei trei candidaţi nu a îndeplinit condiţiile impuse de către Ministerul Culturii pentru ocuparea acestei funcţii. Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Mădălina Ciolocoi, ambele concursuri sunt organizate pe parcursul lunii octombrie. „Am afişat pe site-ul şi la avizierul Consiliului Judeţean termenele şi procedura desfăşurării concursurilor pentru ocuparea celor două funcţii de directori. Pentru Şcoala Populară de Artă, până la data de 17 octombrie se depun de către candidaţi planurile de management, în scris (în plic sigilat) şi în format electronic (CD), precum şi a dosarelor de concurs; până la data de 28 octombrie se vor analiza planurile de management, iar până la data de 1 noiembrie va avea loc etapa a II-a - susţinerea planurilor de management în cadrul interviul”, a declarat Mădălina Ciolocoi.

În ceea ce priveşte susţinerea planurilor de management pentru funcţia de director al Muzeului Judeţean, aceasta va trebui să aibă loc până la data de 29 octombrie. Până la data de 16 octombrie, candidaţii trebuie să depună planurile de management, în scris (în plic sigilat) şi în format electronic (CD), precum şi a dosarelor de concurs; până la data de 24 octombrie are loc etapa I - analiza planurilor de management; iar până la data de 29 octombrie etapa a II-a - susţinerea planurilor de management în cadrul interviului. În cazul celor concursuri se va ţine cont de condiţia de vechime de minimum 3 ani în managementul instituţiilor publice, condiţie impusă de Ministerul Culturii.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: