Horoscop

Berbec

Întâlniţi o persoană deosebită care vă cucereşte şi care vă poate schimba viaţa. Este posibil chiar să petreceţi sfârşitul de săptămână împreună. Pe plan profesional şi în afaceri, vă recomandăm să vă bazaţi pe intuiţie, dar să ţineţi cont şi de sfaturile unei persoane mai în vârstă. Spre seară, un membru mai tânăr al familiei vă dă o veste bună şi vă oferă un cadou.

Taur

Dimineaţa s-ar putea să aveţi probleme la locul de muncă, pentru că nu vă puteţi concentra prea bine. După-amiază vă întâlniţi pe neaşteptate cu o persoană la care ţineţi mult şi care vă invită la o petrecere. Aveţi ocazia să vă revedeţi cu prieteni vechi. Vă sfătuim să fiţi cumpătat.

Gemeni

Petreceţi prima parte a zilei împreună cu persoana iubită şi cu prietenii. După-amiază sunteţi foarte ocupat cu pregătirile pentru o excursie sau o călătorie. Vă recomandăm să vă odihniţi mai mult şi să vă menajaţi sănătatea.

Rac

Partenerul de viaţă şi prietenii vă apreciază pentru dorinţa de schimbare. Vă sfătuim să profitaţi din plin de şansele care vi se oferă. Aveţi posibilitatea să terminaţi o lucrare importantă, începută mai demult. Se pare că nu sunteţi prea mulţumit de situaţia financiară.

Leu

Sunteţi preocupat de problemele personale şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Doriţi să faceţi schimbări interesante, însă ar fi bine să le amânaţi pentru altă dată. S-ar putea să plecaţi într-o excursie împreună cu persoana iubită. Este chiar indicat să vă desprindeţi de problemele de zi cu zi şi să vă reîncărcaţi bateriile.

Fecioara

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin, iar relaţiile în familie şi cele cu prietenii sunt foarte bune. Buna dispoziţie şi uşurinţă cu care comunicaţi vă ajută să rezolvaţi problemele unor persoane din anturaj. Spre seară îi faceţi complimente persoanei iubite şi chiar un cadou mai deosebit.

Balanţa

Vă face o deosebită plăcere să vă reîntâlniţi cu o persoană pe care o apreciaţi şi cu care nu v-aţi văzut de mult. Aveţi şanse să rezolvaţi probleme de familie pe care le-aţi tot amânat. Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Vă recomandăm să ascultaţi sfaturile prietenilor cu experienţă. Vă vor fi de folos într-o problemă financiară.

Scorpion

S-ar putea să rămâneţi mai mult la serviciu, din cauza unei situaţii neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervaţi. Este posibil să cumpăraţi ceva important pentru casă. Familia este foarte mulţumită de această iniţiativă. Petreceţi seară alături de partenerul de viaţă şi faceţi planuri pentru o excursie la sfârşit de săptămână.

Săgetător

Nu este o zi prea bună pentru tranzacţii financiare şi nici pentru proiecte de afaceri. În schimb, puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. Nu este exclus chiar să faceţi declaraţii de dragoste. Vă sfătuim să evitaţi afacerile cu grad mare de risc. Ar fi bine şi să nu vă forţaţi norocul şi să nu alergaţi după câştiguri necuvenite. Riscaţi să pierdeţi bani şi, mai rău, să aveţi probleme cu legea.

Capricorn

Sunteţi într-o formă deosebit de bună şi treceţi printr-un moment prielnic pentru afaceri, întâlniri romantice şi călătorii. Faptul că staţi excelent din punct de vedere sentimental vă face să fiţi entuziast. Cu sănătatea nu aveţi nici o problemă. După-amiază, primiţi o oferta de colaborare. Vă recomandăm să o acceptaţi, dar aveţi grijă să evitaţi speculaţiile!

Vărsător

Este posibil că astăzi să faceţi un pas important în viaţă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu va faceţi griji. După-amiază, o rudă apropiată vă ajută cu bani. Nu neglijaţi problemele de serviciu!

Peşti

Este posibil că pe plan sentimental să aibă loc schimbări importante, în bine. Sunteţi foarte comunicativ şi puteţi să legaţi o prietenie adevărată. Dacă se va baza pe încredere şi va fi presărată cu gesturi frumoase, sunt şanse ca această relaţie să dureze şi chiar să ducă la căsătorie. Vă recomandăm să evitaţi orice fel de speculaţii.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: