Horoscop

Berbec

Nu este indicat să vă întâlniţi cu amicii. Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Nu este o perioadă favorabilă cumpărăturilor şi investiţiilor. Vă relaxaţi şi vă faceţi planuri de viitor alături de familie.

Taur

Simţiţi nevoia să faceţi o schimbare în viaţa dumneavoastră. Ar trebui să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi treburilor casnice. Este recomandat ca în această perioadă să nu semnaţi documente oficiale şi să nu faceţi afaceri.

Gemeni

În aceasta perioadă s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi pe plan financiar. Aveţi foartă multă energie şi rezolvaţi toate problemele pe care le aveţi. NU neglijaţi partenerul de viaţă şi familia.

Rac

Vă sfătuim să amânaţi proiectele de afaceri, pentru că s-ar putea să pierdeţi bani mulţi. Lăsaţi munca şi ocupaţi-vă mai mult de partenerul de viaţă. În această perioadă este indicat să vă ocupaţi de treburi casnice, de rutină.

Leu

În curând planurile se concretizează şi aveţi ocazia să demaraţi o afacere. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi şi să vă gândiţi bine înainte de a lua o hotărâre. Vă înţelegeţi minunat cu partenerul de viaţă şi petreceţi momente romantice împreună.

Fecioară

Relaţiile sociale şi sentimentale nu decurg prea bine. Treceţi printr-o perioadă cam proastă. Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, chiar dacă primiţi propuneri din partea prietenilor.

Balanţă

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi succes în activităţile legate de cămin şi familie. Pentru a nu pierde timpul este recomandat să vă stabiliţi clar priorităţile. Ascultaţi şi sfaturile partenerului de viaţă.

Scorpion

Aveţi unele probleme de natură sentimentală. Simţiţi nevoia să comunicaţi cu un prieten, aveţi nevoie de sfaturi. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi pradă melancoliei. Dacă nu sunteţi mai sociabil cu persoana iubită s-ar putea să se agraveze neînţelegerile.

Săgetător

S-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de nimeni şi de nimic. În felul acesta riscaţi să vă izolaţi. Vă sfătuim să fiţi mai sociabil. Problemele din această perioadă nu sunt atât de grave cum credeţi.

Capricorn

Lipsa de sociabilitate ar putea să vă conducă la eşecuri în afaceri şi deziluzii pe plan social. Evitaţi călătoriile de afaceri. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp problemelor partenerului de viaţă.

Vărsător

Treceţi printr-o perioadă cu dificultăţi în comunicare. Vă recomandăm să evitaţi ieşirile cu prietenii şi, mai ales, cu persoanele importante. Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult.

Peşti

Prietenii şi colegii fac eforturi să vă scoată din starea de apatie care vă face de nerecunoscut. Se pare că de vină este oboseala acumulată. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante de unul singur. Cereţi sfatul partenerului de viaţă.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: