Horoscop

Berbec

Aveţi mai multă încredere şi sunteţi optimist. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele celor apropiaţi. Altfel, riscaţi să vi se reproşeze că sunteţi indiferent. Ar fi bine să fiţi mai prudent. Nu trataţi legea cu superficialitate, că să nu aveţi probleme!

Taur

Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în relaţiile sentimentale. Faceţi cunoştinţă cu o persoană atrăgătoare. Poate fi o dragoste la prima vedere, dar vă recomandăm să nu fiţi prea îndrăzneţ Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia.

Gemeni

Dimineaţă aveţi tendinţa de a vă aventura în mai multe activităţi deodată. Este o zi bună pentru câştiguri financiare uşoare, dar este indicat să evitaţi speculaţiile. Prietenii vă ajută, dar ar fi bine să ascultaţi şi părerile celor apropiaţi.

Rac

Pe plan financiar, treceţi printr-o perioadă nu tocmai bună şi sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venituri. Spiritul de aventură şi îndrăzneala vă îndeamnă să vă asumaţi prea multe riscuri. Vă sfătuim să fiţi mai prudent şi să respectaţi legile.

Leu

S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau să fiţi invitat la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală. Vă sfătuim să nu faceţi afirmaţii prin care să alimentaţi gelozia persoanei iubite.

Fecioara

Vă recomandăm să evitaţi călătoriile de afaceri şi investiţiile. Nu aveţi chef de nimic şi vă lipseşte simţul practic. Nu evitaţi comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi înţeles greşit! Relaţiile cu persoana iubită merg bine, dar vă recomandăm să nu exageraţi importanţa sentimentelor.

Balanţă

O rudă apropiată vă cere un împrumut. Vă sfătuim să nu vă eschivaţi, mai ales că e vorba despre o problemă de sănătate. După-amiază, vă pune serios pe gânduri o veste referitoare la relaţiile sentimentale. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să vă ascultaţi intuiţia.

Scorpion

Aveţi succes la studii şi puteţi comunica mai uşor cu cei din jur. Puteţi să faceţi tranzacţii avantajoase. Vi se oferă posibilitatea să plecaţi într-o călătorie în interes personal, ceea ce stârneşte gelozia persoanei iubite. Vă sfătuim să nu luaţi decizii în grabă.

Săgetător

Aveţi o stare de nervozitate care vă poate pune într-o situaţie neplăcută acasă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să vă concentraţi la ce aveţi de terminat. Încercaţi să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă şi cu o persoană mai în vârstă! Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă tandreţe.

Capricorn

Dimineaţă aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în interes personal. Sunteţi foarte sensibil şi aveţi tendinţa de a exagera. După-amiază ar fi bine să vă temperaţi orgoliul, pentru a evita o ceartă cu persoana iubită. Nu mai fiţi atât de încăpăţânat! Vă sfătuim să amânaţi activităţile stresante şi să încercaţi să vă odihniţi.

Vărsător

Începeţi ziua plin de energie şi idei. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite şi evitaţi să provocaţi discuţii în contradictoriu! Aprecierile de care vă bucuraţi în societate ar putea fi umbrite de reapariţia unei probleme sentimentale pe care nu aţi rezolvat-o la timpul ei.

Peşti

Aveţi şansa să obţineţi uşor mici câştiguri, dar vă recomandăm să fiţi prudent. Feriţi-vă de speculaţii! După-amiază este posibil să vă confruntaţi cu o problemă sentimentală, dacă refuzaţi să mergeţi la o petrecere. Vă sfătuim să nu exageraţi şi să nu îi ignoraţi pe cei din jur.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: