Horoscop

Berbec

Partenerul de viaţă vă propune să plecaţi într-o excursie. Vă sfătuim să nu staţi prea mult pe gânduri şi să acceptaţi. Oricum, ar fi bine să faceţi ceva pentru relaţiile sentimentale. Astăzi nu este indicat să faceţi afaceri.

Taur

Astăzi vă înţelegeţi bine cu toată lumea. Este o zi potrivită pentru a negocia contracte sau pentru a semna acte oficiale. Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să nu încercaţi să obţineţi câştiguri imediate. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie în vârstă.

Gemeni

Se anunţă o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveţi şanse să rezolvaţi o problemă de familie. Astăzi sunteţi hotărât să demaraţi o lucrare planificată mai demult. Vă sfătuim să cereţi sfaturi unei persoane mai în vârstă.

Rac

Se anunţă o zi foarte aglomerată, însă reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus. Persoana iubită vă apreciază iniţiativele şi vă susţine. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu rudele.

Leu

Se anunţă o zi frumoasă în care legaţi noi prietenii. Ar fi bine să profitaţi de această perioadă, în care aveţi un randament deosebit. Cei din jur vă apreciază seriozitatea şi vă cer sfatul. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Fecioară

De dimineaţă plecaţi într-o călătorie în interes personal. Pe drum, faceţi cunoştinţă cu o persoană dispusă să vă dea sfaturi pentru afaceri. Vă recomandăm să nu faceţi promisiuni dacă nu sunteţi sigur că vă puteţi ţine de cuvânt.

Balanţă

Astăzi sunteţi bine dispus şi comunicaţi cu mare uşurinţă. Aveţi succes în activităţile legate de cămin şi vă înţelegeţi bine cu familia. Cei din jur vă cer sfaturi. Vă sfătuim să nu-i neglijaţi.

Scorpion

S-ar putea să primiţi un cadou deosebit de la persoana iubită. După-amiază trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia.

Săgetător

Sunteţi foarte preocupat de propria persoană şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Ar fi bine să amânaţi activităţile importante pentru altă dată. V-ar prinde bine o ieşire împreună cu persoana iubită. Vă sfătuim să nu vă stresaţi din cauza carierei mai mult decât este cazul.

Capricorn

Se anunţă o perioadă plină de satisfacţii atât pe plan social cât şi financiar. Munca din ultima perioadă începe să-şi arate roadele. Vă recomandăm să fiţi prudent în relaţiile sentimentale. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie problemelor persoanei iubite.

Vărsător

Sunteţi foarte hotărât să vă asumaţi noi responsabilităţi. Conjunctura este favorabilă activităţilor intelectuale. Aveţi ocazia să vă afirmaţi. Cei din jur, în special o persoană de sex opus, nu pot să nu vă remarce farmecul.

Peşti

De dimineaţă vă întâlniţi cu o persoană pe care o apreciaţi şi cu care nu v-aţi văzut  de multă vreme. Astăzi aveţi ocazia să rezolvaţi probleme familiale îndelung amânate. Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: