Horoscop

Berbec

Te simţi bine în pielea ta şi ai un sentiment de fericire interioară pe care îl transmiţi cu uşurinţă apropiaţilor. Prietenilor le-a cam ajuns stilul tău autoritar şi astrele îţi sugerează să îmbrăţişezi un fel de a fi mai paşnic şi mai calm. Altfel rişti să ieşi cu imaginea şifonată din orice conflict şi asta te va marca puternic. Lasă-i şi pe alţii să îşi asume responsabilităţi.

Taur

Cântăreşte-ţi cu atenţie sentimentele şi nu lua decizii pripite în relaţia de cuplu. Certurile se pot înteţi dacă nu te pui şi în locul partenerului. Fii mai tolerant şi acceptă-i punctele de vedere, chiar dacă nu se suprapun cu valorile şi convingerile tale. Pui la cale noi proiecte care să îţi asigure confortul şi independenţa de care ai nevoi.

Gemeni

Ai tendinţa să nu-ţi pese de ceilalţi şi să te preocupe doar propria persoană. Şi asta nu îţi stă în fire. Te prinde mai bine rolul de model pentru cei din jur şi îl vei îmbrăţişa după ce treci de perioada de răzvrătire. Noroc că partenerul se dovedeşte mai înţelegător acum şi îţi întinde umărul de care ai nevoie ca să depăşeşti cu bine momentul.

Rac

Eşti gata să primeşti o nouă persoană în inima ta şi acest lucru se va răsfrânge asupra stării tale generale. Care va fi mult mai bună decât cea din ultimele luni! Creativitatea ta atinge cote maxime şi odată cu ea şi succesul pe care îl resimţi în tot ceea ce faci.

Leu

Planificată sau nu, te pândeşte cu siguranţă o promovare. Normal că o aştepţi cu braţele deschise şi deja îţi imaginezi cum urci şi următoarele trepte ale ierarhiei. Ai fost făcut să conduci şi îţi propui ca în noul an să dovedeşti acest lucru şi celor care încă se îndoiesc de capacităţile tale de lider.

Fecioară

Familia e în centrul atenţiei tale în această perioadă şi trebuie să clarifici anumite neînţelegeri, dacă vrei ca toată lumea să fie fericită. În ceea ce priveşte relaţia de iubire, astrele îţi sugerează să nu te joci prea mult cu inima partenerului, nu de alta, dar sigur nu vrei să-l sperii.

Balanţă

Ceea ce faci în această perioadă îţi determină viitorul ţine minte aceste cuvinte şi încearcă să fii conştient că fiecare acţiune întreprinsă are consecinţele ei. Dacă te simţi confuz şi nu ştii ce decizie să iei, ascultă ce-ţi spune inima. Acum e momentul să crezi cu adevărat în tine şi în capacităţile tale.

Scorpion

E vremea schimbărilor pentru tine, de la garderobă şi look, până la concepţii despre viaţă şi lume. Nu ar strica nici să îţi îmbunătăţeşti CV-ul, pentru că ţi se pregătesc câteva ocazii pe care ar fi bine să nu le ratezi. Poţi contribui la progresul firmei în care munceşti. Trebuie doar să ai îndrăzneala de a-ţi expune ideile în faţa şefilor.

Săgetător

Surprizele plăcute se ţin lanţ şi ai toate motivele să te consideri norocos. Ai parte de o veste bună – începe o perioadă stabilă în viaţa ta, exact aşa cum ţi-ai dorit în ultima vreme. Relaţiile se îmbunătăţesc, de la cele de familie şi până la cele cu persoane cu care nu ai mai vorbit de luni întregi.

Capricorn

Simţi nevoia să faci lucruri ieşite din comun, pentru că ai intrat într-o rutină apăsătoare. Vrei mai multă acţiune în viaţa ta şi eşti gata să laşi deoparte prejudecăţile care te-au ţinut pe loc până acum. Încă tânjeşti după o relaţie serioasă, dar mai trebuie să aştepţi o vreme.

Vărsător

A venit momentul să renunţi la frică şi la îndoieli, pentru că sunt stări care te ţin pe loc, iar tu vrei să evoluezi. Familia şi prietenii îţi sunt alături în deciziile pe care le iei şi îţi confirmă faptul că eşti pe calea cea bună. Ascultă-ţi inima, intuiţia şi fă ce simţi.

Peşti

Petrece câtva timp doar tu cu tine, ca să îţi dai seama ce îţi doreşti cu adevărat să faci în viaţă. Intri într-o nouă fază în care e nevoie să fii puternică şi să iei decizii ferme. Partenerul îţi demonstrează încă o dată că ai făcut o alegere bună, iar prietenii îţi sunt alături de fiecare dată când ai nevoie de ei.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: