Horoscop

Berbec
Astăzi vi se cer tot felul de explicaţii ori de rapoarte de activitate şi se poate spune că sunteţi luat complet prin surprindere. Trebuie să oferiţi soluţii rapide şi eficiente, astfel încât demersurile profesionale să dea rezultatele dorite de superiori.

Taur
Furtunile de pe plan sentimental nu sunt de bun augur cu siguranţă pentru că vă dau peste cap toate activităţile zilnice. Apar în cale tot felul de prieteni care vor teoretic să vă ajute şi au experienţa necesară să o facă, dar nu vă cunosc atât de bine situaţia şi nu vă pot oferi informaţii preţioase, deci soluţia doar dumneavoastră o puteţi găsi.

Gemeni
Aveţi o dorinţă mare de a face cât mai multe lucruri şi cât mai bine, dar recomandabil ar fi să luaţi lucrurile uşor pentru că sănătatea este destul de vulnerabilă. Colegii vă pot fi de mare ajutor în momente atât de dificile pentru dumneavoastră şi asiguraţi-vă că sunteţi sincer când le cereţi o mână de ajutor.

Rac
Treceţi peste absolut toate neînţelegerile de la muncă doar pentru a face lucrurile să meargă în direcţia dorită de dumneavoastră. Desigur că orgoliul vă este serios şifonat şi nu vă simţiţi prea bine în propria piele, de aceea sunteţi iritat, mai ales în a doua parte a zilei.

Leu
Rezolvarea problemelor legate de locuinţă este una facilă pentru că funcţionează foarte bine comunicarea cu cei din casă. Spre seară este foarte posibil să ascultaţi poveşti din trecutul familiei, într-un ambient plăcut, iar starea de bine vă face să vă gândiţi cu mai multă încredere spre viitor.

Fecioară
Ziua de astăzi este foarte solicitantă profesional, aşa că nu vă faceţi planuri foarte stricte, căci cei de la muncă vă vor da totul peste cap. Întâlniri de ultimul moment apar ca de nicăieri şi atunci vă vedeţi nevoit să găsiţi rapid soluţiile la situaţiile neplăcute.

Balanţă
Fără să vă propuneţi în mod deosebit vă transformaţi în personajul negativ de la locul de muncă pentru că nimic din ceea ce fac alţii nu vă convine. Criticaţi absolut tot ce se întâmplă în jur fără prea multe procese de conştiinţă

Scorpion
Dimineaţa vă aduce foarte multe veşti bune şi acestea vă fac să deveniţi un pic mai optimist cu privire la şansele de reuşită pe plan profesional. Aştrii sunt de partea dumneavoastră şi la capitolul bani, aşa că se pare că reuşiţi să faceţi rost de o sumă importantă atunci când vă aşteptaţi mai puţin.

Săgetător
Aştrii vă susţin toate demersurile ce ţin de sfera profesională, astfel că o idee mai veche de afacere pe care aţi abandonat-o din lipsă de fonduri acum prinde contur. Remarcaţi că ideile sunt luate în râs de nişte cunoştinţe şi vă simţiţi extrem de lezat pentru că puneţi mare preţ pe ele şi sunteţi convins că reuşiţi să le transformaţi în realitate.

Capricorn
Jobul vă solicită în mod absolut şi nu mai aveţi răbdare când vine vorba despre cei din familie. Problemele de la muncă vă urmăresc şi chiar vă dau fiori când vă gândiţi la noile schimbări ce se pregătesc.

Vărsător
Toate problemele pe care le aveţi astăzi vă ajută mai mult decât credeţi pentru că realizaţi că aveţi forţă să mergeţi mai departe fără să vă lăsaţi afectat de greutăţi. Puteţi să zâmbiţi când ajungeţi acasă obosit de ziua grea de la muncă şi toţi cei dragi se bucură că sunteţi alături de ei, dispus să le ascultaţi poveştile de peste zi.

Peşti
Tensiune este peste tot în jurul dumneavoastră şi nu prea ştiţi cum să faceţi faţă conflictelor ce nu vă privesc direct. Căutaţi maniere diplomate de a calma spiritele, dar nu prea vă reuşeşte. Cel puţin acasă vă veţi izola departe de multele nemulţumiri pe care cei dragi le au pentru că vă preocupaţi de starea financiară a familiei, deci nu aveţi timp şi pentru emoţii.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: