Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Hoţ din Vâlcea, urmărit şi prins pe la Stoina

Poliţiştii gorjeni au trebuit să urmărească un hoţ din Vâlcea pentru a-l prinde, după ce acesta nu a oprit la un filtru instituite în noaptea de sâmbătă spre duminică la Stoina. Urmărirea s-a produs pe drumul naţional 6B, pe raza satului Păişani şoferul abandonând autoturismul după ce a dat cu el într-un şanţ. Şoferul fugar a fost prins şi identificat în scurt timp, poliţiştii descoperind că el avea montate la maşină numere false de înmatriculare.Corneliu Nilă, de 29 de ani, este din oraşul vâlcean Bălceşti, în maşina condusă de el fiind descoperite şi numerele reale de înmatriculare ale autoturismului. Tânărul purta mănuşi, trezindu-le imediat poliţiştilor suspiciunea că intenţia lui era de a da câteva spargeri în Gorj, mai ales că nu a oprit la semnalele făcute de mai multe echipaje rutiere. Mai mult, suspectul avea permisul de conducere suspendat, el fiind preluat ieri dimineaţă de poliţiştii din Vâlcea, care îl cercetează pentru implicarea în mai multe furturi comise în judeţul vecin.

Nilă s-a ales acum cu un dosar penal în plus, poliţiştii din Gorj acuzându-l şi ei de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare, refuzul recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, dar şi pentru că şoferul vâlcean s-a urcat la volan având permisul suspendat.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: