Hoţ la 19 ani

Un tânăr de 19 ani din comuna Runcu riscă să-şi petreacă tinereţea în spatele gratiilor. Asta după ce a spart o locuinţă a unui vecin de unde a furat bunuri în valoare de 32 de milioane de lei vechi. El a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore de către poliţişti urmând ca procurorii să decidă dacă îl trimit sau nu la închisoare.

În casa prădată de către tânăr nu locuieşte nimeni. Proprietara deţine un alt imobil într-un sat vecin. Tânărul a intrat în casă pe acoperiş, a dat ţigla la o parte şi a furat tot ce s-a putut, încălţăminte, îmbrăcăminte dar şi obiecte de o valoare mai mare. „În seara zilei de 26.01.2011, orele 18:45, poliţiştii Postului de Poliţie Runcu au fost sesizaţi de către o localnică, R.S., de 72 ani, despre faptul că în perioada decembrie 2010-26 ianuarie 2011, persoane necunoscute au pătruns prin acoperişul casei într-un imobil nelocuit, pe care îl deţine în satul Bota, iar din interior au sustras un compresor auto, o drujbă, aparatură electronică şi electrocasnică, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, prejudiciul fiind evaluat la suma de 3.200 lei“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de urgenţă pentru 24 de ore iar ieri a fost prezentat instanţei. El riscă să ajungă după gratii, pedeapsa pentru o astfel de faptă fiind închisoare de la 3 la 15 ani.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: