Hotelul Complexului Energetic Rovinari, motiv de dispută politică

Laurenţiu Ciurel, fostul director general al CE Rovinari, s-a autoproclamat şef al departamentului de monitorizare al sistemului minier din cadrul PSD! Prima încercare de a părea că îl interesează cu adevărat acest domeniu a eşuat însă, deoarece vorbeşte de o problemă care nu există. Acesta susţine că se doreşte vânzarea hotelului Miami din Târgu Jiu, care aparţine complexului, deşi până acum nu s-a pus decât problema eficientizării acestuia.

Fostul director al Complexului Energetic Rovinari, Laurenţiu Ciurel, nu acceptă că numai este şef şi a făcut tot posibilul să obţină o funcţie, chiar şi în cadrul partidului din care acum face parte! PSD Gorj înfiinţat un departament care se ocupă cu monitorizarea sistemului minier, departament condus bineînţeles de Ciurel. Fostul director a găsit şi o primă cauză pentru care să lupte din poziţia pe care o are şi anume hotelul Miami, care aparţine Complexului Energetic Rovinari, despre care ştie că va fi vândut. Un lucru total fals, însă care dă bine la public.

Ciurel se zbate pentru probleme inexistente

Laurenţiu Ciurel luptă pentru o problemă care nu există şi asta pentru că informatorii pe care îi are în cadrul Complexului Rovinari i-au dat informaţii greşite. Fostul director spune însă că va lupta pentru ca hotelul Miami să nu fie vândut de actuala conducere a Complexului, deşi lupta este una zadarnică pentru că nu s-a pus această problemă. “Din informaţiile pe care le primesc de la angajaţi din Complexul Rovinari ştiu că în ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie s-a pus problema înstrăinării hotelului Miami pentru că aduce pierderi foarte mari, de ordinul miliardelor. Nu este posibil aşa ceva. Noi în cadrul Partidului Social Democrat am înfiinţat un departament de monitorizare a sistemului minier şi aceasta este una din problemele pe care le supraveghem. Eu conduc acest departament şi promit ca la fiecare două săptămâni să vin în conferinţe de presă şi să vă explic situaţia din minerit“, a declarat Laurenţiu Ciurel.

Hoară: “Până şi angajaţii îşi bat joc de Ciurel cu asemenea informaţii“

Marcel Hoară, preşedintele Consiliului de Administraţie al Complexului Energetic Rovinari, spune că s-a discutat despre hotel, însă nu să fie înstrăinat, ci să se găsească o modalitate de eficientizare a managementului pentru a nu mai ieşi în pierdere.  “Domnul Ciorbel probabil îşi imaginează aceste probleme şi vine în conferinţele de presă pentru a le arăta oamenilor că este interesat de ceva. De data aceasta însă este interesat de ceva ce nu există. Până şi angajaţii cu care mai colaborează de la Complex îşi bat joc prin informaţiile pe care i le dau. Noi am vorbit despre hotel, dar în niciun caz despre vânzarea lui. Am cerut conducerii să vină cu un proiect de management eficient prin care să nu mai ieşim în pierdere, asta a fost toată discuţia. Domnul Ciurel a fost informat târziu despre aceste discuţii, deoarece noi vorbim demult de acest lucru“, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al CE Rovinari, Marcel Hoară.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: