Hoţii au lăsat locuitorii din Teleşti fără apă

Cinci sute de gospodării din Teleşti nu mai apă de două zile după ce hoţii au furat transformatorul electric din satul Somanesti. Primarul comunei Telesti, Romulus Bildea, a declarat ca a descoperit lipsa transformatorului in cursul zilei de marţi si ca a facut plangere la politie.

Valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 200 de milioane lei vechi, dar pe lângă pagubă, primarul Romulus Bîldea spune că este disconfortul oamenilor care îi cer să remedieze situaţia în cel mai scurt timp.

Primarul Bîldea a precizat că lucrătorii de la Secţia 2 Poliţia Rurală Teleşti au început cercetările în  acest caz şi în momentul de faţă au un cerc de suspecţi . Bîldea a mai spus că nu poate lăsa oamenii fără apă până când poliţia va reuşi să depisteze făptaşii şi a făcut demersurile necesare pentru înlocuirea transformatorului furat, locuitorii urmând să aibă apă din nou în sistem centralizat cel mai târziu în cursul zilei de azi.

Primarul Romulus Bîldea a mai spus că în momentul în care poliţia va identifica autorul furtului, Consiliul Local şi Primăria Teleşti se vor constitui în parte civilă pentru recuperarea prejudiciului.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: