Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

I-a furat 3900 de lei din buzunar

Un bărbat din Cărbuneşti a rămas fără documente şi suma de 3900 de lei. Omul îşi tinea actele şi banii în buzunarul de la feacă şi i-au fost furate de un individ necunoscut. Poliţiştii sunt acum în căutarea infractorului.

„La data de 09.03.2010, orele 16:00, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată de către un bărbat de 36 ani, din oraşul Tg-Cărbuneşti, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe B-dul Ecaterina Teodoroiu, în apropierea Castelului de Apă, un individ necunoscut i-a sustras din buzunarul de la geacă un portofel, în care avea documentele personale şi suma de 3.900 lei.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea identificării autorului“, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Gorj.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: