Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Iliescu speră să-şi găsească dreptatea la Tribunal

Procesul prin care Gheorghe Iliescu cere reîncadrarea lui ca director comercial la Complexul Energetic Rovinari s-a reluat ieri la Tribunalul Gorj cu o amânare. Judecata respectivă a început cu mai bine de un an în urmă, instanţa gorjeană respingând într-o primă fază cererea respectivă. Curtea de Apel Craiova a dispus însă reluarea procesului la Târgu Jiu, pe considerentul că instanţa gorjeană nu a analizat suficient de bine cazul.

Gheorghe Iliescu a fost schimbat din funcţia de director comercial în mai 2008, când era în concediu medical. El a contestat ulterior decizia, iar procesul nu s-a terminat nici până acum, deşi, într-un caz similar, fostul director de personal de la CE Rovinari, Dumitru Dragu, a câştigat dreptul de a fi reangajat după doar două termene. Dragu a fost cel care, alături de fostul director general Laurenţiu Ciurel, au materializat decizia de înlocuire a lui Iliescu. "Nu am niciun dubiu că sunt în situaţia de acum datorită unor domni precum Ciurel şi Dragu, ca să mă refer doar la fosta conducere care m-a dat atunci afară. Procesul nu are rost să-l mai comentez pentru că este fără precedent să ai parte la o asemenea speţă de opt termene şi trei amânări pentru pronunţarea sentinţei pentru ca, la final, o instanţă superioară să dispută rejudecarea cazului aici la Târgu Jiu. Sunt absolut convins că voi avea câştig de cauză pentru că, acum, cei de la Craiova, au constatat că nu a fost respectat contractul individual de muncă atunci când a fost luată decizia îndepărtării mele, ca să nu mai spun că nu există nicio fişă a postului", spune Iliescu.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: