Iliescu vine la prima şedinţă a liberalilor gorjeni

Unul dintre vicepreşedinţii de la nivel central din cadrul Partidului Naţional Liberal, Lucian Iliescu, vine mâine seară la Târgu Jiu pentru a participa la prima şedinţă pe care noul preşedinte Dian Popescu a convocat-o după validarea noilor structuri de conducere ale organizaţiei.

Şedinţa este una de Birou Politic, dar la câtă lume este aşteptată să vină la sala de la Muzeul Judeţean începând cu ora 17.00, aceasta se va transforma, indirect, într-una de Delegaţie Permanentă. Biroul Politic are 29 de membri, dintre care 9 sunt vicepreşedinţi, dar pe lângă aceştia la şedinţă mai sunt aşteptaţi toţi şefii de organizaţii din judeţ, primarii şi viceprimarii liberali, precum şi consilierii municipali şi judeţeni ai filialei, astfel că numărul participanţilor va fi de ordinul zecilor. „Fără doar şi poate va fi Gheorghe Orzan, care m-a şi susţinut în campania de alegeri din partid. Are experienţa necesară, este aici tot timpul, cunoaşte bine organizaţia, este apreciat de colegi, are toate atuurile. Şi ceilalţi vicepreşedinţi vor primi sarcini, să nu creadă cineva ca dacă a fost ales într-o asemenea funcţie rămâne cu funcţia şi gata. De abia de acum începe greul pentru că vine munca pentru partid. Le-am promis şi veţi vedea că vom ţine şedinţele de Birou Politic în teritoriu, în judeţ, în localităţi diferite, nu doar la Târgu Jiu şi atunci vreau să văd cât de mult se vor implica unii dintre colegi în activitatea politică a organizaţiei”, spune Dian Popescu.

Acesta menţionează că nu a uitat nici de „problema Răuţ”, noul preşedinte vorbind despre excluderea fostului purtător de cuvânt încă din primele clipe după ce a fost ales în fruntea filialei. Dian Popescu declară că va face o propunere în acest sens către Delegaţia Permanentă, până atunci urmând să fie discutate, mâine seară, primele chestiuni organizatorice menite să îi ducă pe liberali peste procentele pe care le au moştenire de la Dan Morega.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: