Iliuţă, director la DSP Gorj

Fostul deputat Ion Stoica a fost numit purtător de cuvânt al PDL Gorj în ultima şedinţă a Comisiei de Desfăşurare a Alegerilor din partid. Propunerea a venit din partea senatorului Ion Ruşeţ şi a fost votată în unanimitate. A început însă cu stângul declarând la finalul şedinţei că Ion Iliuţă este director la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj. La DSP director este Marius Boeriu, iar la DSV este Ion Iliuţă. 

Ion Stoica şi-a luat în serios acest rol şi a făcut primele declaraţii în calitatea pe care o are, imediat după şedinţa CODA de vineri. A încurcat însă directorii, astfel că Ion Iliuţă a ajuns să fie director la Direcţia de Sănătate Publică. „La această şedinţă s-a vorbit despre doi directori. Domnul Iliuţă directorul Direcţiei... de Sănătate Publică a prezentat un raport, adică ce va face de acum, după ce câştigat concursul la instituţia pe care o conduce. S-a mai vorbit şi despre conducerea AJOFM şi am hotărât să o susţinem tot pe doamna Mihaela Moţa pentru concurs”, a declarat Ion Stoica, purtătorul de cuvânt al PDL Gorj.

Stoica a mai declarat că a pus câteva condiţii preşedintelui interimar, Ion Ruşeţ, înainte de a accepta această funcţie, printre care faptul că a vrut să fie sigur că toată lumea este de acord să ocupe această poziţie. „I-am spus domnului Ruşeţ că vreau să am în primul rând acordul celor doi prim-vicepreşedinţi Cosmin Popescu şi Severus Militaru. Am fost votat în unanimitate de cei prezenţi”, a declarat Ion Stoica.

PRECEDENT

Încurcăturile la PDL Gorj sub conducerea senatorului Ruşeţ par să fie la ele acasă. După ce Ruşeţ a fost prins că nu ştie colegiile şi nici toţi primarii,  purtătorul de cuvânt Ion Stoica a încurcat V cu P. Dat fiind că îşi copiază şeful, fostul deputat Stoica va avea viaţă lungă la PDL Gorj. Tot atât cât Ruşeţ.

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: