În arest pentru că a incendiat un autoturism

Marţi, 8 octombrie 2013, la orele 00:14, poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de un tânăr de 24 ani, din comuna Mătăsari, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la un autoturism parcat în faţa unui bloc de locuinţe, din localitate.

Urmare a primelor cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că autoturismul respectiv, proprietatea unui bărbat de 29 ani, din localitate, avea spart un geam lateral şi luneta de spate, iar în interior, bancheta din spate era distrusă prin ardere în proporţie de 50%.

Incendiul fusese stins anterior de utilizatorul autoturismului, L.M., 52 ani, împreună cu un vecin al său. În urma activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat suspectul infracţiunii de distrugere, S.B., de 51 ani, din comuna Mătăsari. Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.       

Urmare a probatoriului administrat acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj.

Astăzi, 09.10.2013, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: