În arest pentru că au furat capace de canal

Poliţiştii din cadrul Poliţia Municipiului Motru au prins în flagrant 3 tineri care sustrăgeau capace din fontă din reţeaua stradală.

În dimineaţa acestei zile, la ora 04:30, în timp ce patrulau pe str. Teiului, poliţiştii de siguranţa publică din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au prins în flagrant 3 tineri care sustrăseseră din reţeaua stradală capace din fontă.

Poliţiştii i-au imobilizat pe suspecţi şi i-au condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Din cercetările efectuate, s-a stabilit că suspecţii J.M., de 21 ani, J.C., de 22 ani şi J.P., de 26 ani, toţi din comuna Ioneşti, judeţul Gorj, reuşiseră să sustragă până în momentul depistării de către poliţişti, 4 capace carosabile din fontă, acestea fiind descoperite în portbagajul autoturismului cu care se deplasau.

Extinzând cercetările, poliţiştii au mai probat faptul că, în zilele anterioare, cei trei suspecţi au sustras alte 16 capace, pe care le-au valorificat unor persoane fizice sau la centre de colectare a deşeurilor feroase. Valoarea celor 20 de capace sustrase a fost estimată la suma de 10.000 lei.

În prezent poliţiştii desfăşoară activităţi de cercetare şi investigarea în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperării prejudiciului. Cei trei suspecţi, cercetaţi în stare de reţinere, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: