În arest pentru viol şi tâlhărie, complicele dat în urmărire

Joi, 12 noiembrie 2009, Mirabela R.L., de 19 ani, din comuna Runcu, a sesizat Serviciul de Investigaţii Criminale cu privire la faptul că în noaptea de 11/12 noiembrie 2009 a fost victima infracţiunii de viol, comisă de doi tineri, pe raza localităţii Padeş.

Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că suspecţi de comiterea faptei sunt Mădălin B.A., de 19 ani, din Baia de Aramă şi G.I., de 28 ani, din oraşul Tismana. De asemenea, s-a stabilit că în aceeaşi împrejurare, cei doi şi-au însuşit şi două telefoane mobile ce aparţin părţii vătămate, în sarcina acestora reţinându-se şi săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Mădălin B.A. a fost reţinut în arestul I.P.J. Gorj pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie, iar în cursul acestei zile a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu. Cu această ocazie, procurorul de caz a dispus măsura de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 30 zile.

În prezent poliţiştii desfăşoară activităţi pentru depistarea celui de-al doilea suspect, care se sustrage cercetărilor.

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: