Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

În Gorj nu este vaccin pentru bebeluşi

Bebeluşii din Gorj sunt în pericol. De mai bine de două luni şi jumătate din cabinetele medicilor de familie lipseşte vaccinul Pentaxim, care fereşte micuţii de contactarea unor boli care le-ar putea fi fatale. Cei de la Direcţia de Sănătate Publică Gorj cunosc această problemă, însă dau vina pe Ministerul Sănătăţii care ar fi trebuit să se ocupe de achiziţionarea dozelor de vaccin.

Vaccinul Pentaxim se administrează gratuit bebeluşilor cu vârste cuprinse între 2 şi 12 luni. De aproximativ două luni de zile bebeluşilor nu li s-a mai administrat acest vaccine pentru că lipseşte din cabinetele medicilor de familie. Vinovat este Ministerul Sănătăţii care trebuia să achiziţioneze dozele de vaccin comandate de Direcţia de Sănătate Publică Gorj. Acest vaccin protejează copiii de contactarea unor boli care le-ar putea fi fatale micuţilor. Părinţii care au posibilităţi materiale pot achiziţiona acest vaccin din farmacii, însă preţul dozei depăşeşte 180 de lei. (A.F.)

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: