Încă doi primari din opoziție își anunță susținerea pentru Băsescu

Marian Ardeiu - primarul comunei Samarineşti şi Viorel Croitoru - primarul de la Bolboşi au anunţat că îl vor susţine pe Traian Băsescu la alegeri. Anunţul celor doi vine după ce social-democraţii Petre Guşiţă de la Jupâneşti şi Sorin Bucurescu au declarat că susţin candidatul democrat-liberal.  

Tot mai mulţi primari aleg să-l susţină la alegerile prezidenţiale pe Traian Băsescu şi PDL, fiind mulţumiţi de colaborarea cu membrii organizaţiei de la Gorj.

Primarul liberal al comunei Samarineşti,  Marian Ardeiu, susţine că locuitorii din zonă o să îl voteze pe Traian Băsescu pentru că Partidul Democrat Liberal Gorj a fost singurul partid care s-a implicat în rezolvarea problemelor lor. „La noi aici e un colegiu PDL şi sincer vă spun că s-au cam implicat. Domnul deputat Militaru s-a implicat în rezolvarea problemelor şi ştiţi cum e deputaţii şi senatorii erau şi înainte dar nu prea veneau prin teritoriu. Şi noi facem parte din judeţul Gorj chiar dacă suntem la margine. Eu nu am făcut campanie doar am întrebat şi foarte mulţi au spus că vor merge cu candidatul PDL, sunt şi cei care vor merge cu Crin şi cu Geoană, dar mai puţini cu Geoană. Şi la ultimele alegeri tot PDL a ieşit pe primul loc”, spune Marian Ardeiu.

Primarul de la Bolboşi îl susţine pe Băsescu

Poziţie surprinzătoare şi a primarului PSD al comunei Bolboşi, Viorel Croitoru care a hotărât să îl susţină şi el pe Traian Băsescu. „Analizând situaţia economică şi politică a României şi candidaturile depuse, singurul candidat capabil să reformeze România este Traian Băsescu, drept pentru care fac apel la cetăţenii comunei şi ai judeţului să-i acorde votul la alegerile din 22 noiembrie şi 6 decembrie”, susţine Croitoru.

Petre Guşiţă, primarul de la Jupâneşti şi Sorin Bucurescu, primarul de la Slivileşti sunt alţi doi primari care au anunţat că susţin candidatul democrat-liberal la alegerile din această toamnă.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: