Încă doi uneperişti, promovaţi în funcţii la complex

Dumitru Iacob, prim-vicepreşedintele UNPR Gorj, a devenit director general adjunct al Complexului Energetic Turceni, postul fiind nou creat. Nu neapărat pentru Iacob, care avea deja funcţie de director, ci pentru a i se crea post unui alt proaspăt uneperist, Ion Răuţ.

Acesta din urmă i-a luat locul lui Iacob în funcţia de şef al Secţiei CFU şi a lăsat astfel liber postul de şef al Corpului de Control, în care a revenit acum câteva săptămâni pe bază de hotărâre judecătorească.

În privinţa numirii preşedintelui UNPR Gorj, Marius Vlaicu, într-un post de director înfiinţat special pentru el la Complexul Energetic Rovinari, sindicatele s-au mai calmat. Dacă acum două zile cereau demisia directorului general Tiberiu Trotea şi ameninţau că lui Vlaicu nu i se va permite accesul în complex, ieri s-a făcut pace. Liderul sindical Constantin Mitrescu a declarat că îşi cere scuze public pentru cele spune împotriva directorului general. „Am văzut decizia de înfiinţare a postului şi este de acum un an şi ceva, la iniţiativa fostului preşedinte al Consiliului de Administraţie, Constantin Bălăşoiu. Domnul Trotea a încercat să nu o pună în aplicare, dar până la urmă nu a avut încotro”, a explicat liderul sindical.

Interesant este că se aruncă vina asupra lui Bălăşoiu, care nu mai are nimic de-a face cu Complexul Rovinari de luni bune, pentru o măsură luată în această săptămână.

Biroul lui Vlaicu, închis

Preşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu, a fost ieri la serviciu doar pentru câteva minute. Constantin Mitrescu, liderul Energia Rovinari, spune că acesta s-a prezentat la serviciu de dimineaţă însă a părăsit imediat complexul, biroul rămânând închis după plecarea lui. „Vă repet încă o dată. Eu nu am nimic cu omul, eu am treabă cu postul nou înfiinţat. Sunt revoltat pentru că se creează încă un post de director, nu am treabă că e Vlaicu sau altul. Din câte ştiu eu, a venit ieri la muncă dar nu a stat mult, a plecat. Ştiu că biroul e închis”, a declarat Constantin Mitrescu.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: