Cosmin Popescu, susţinut de PD-L Gorj la parlamentare

Deputatul independent, Cosmin Popescu, nu a decis încă dacă va mai candida la parlamentare anul viitor. Ştie însă că dacă o va face va fi susţinut de PD-L. Chiar dacă statul partidului nu-i permite deocamdată revenirea în partid, democrat liberalii l-ar putea susţine ca independent.

Dacă va candida la parlamentarele de anul viitor, deputatul independent Cosmin Popescu o va face tot din partea PD-L. Deputatul independent a declarat că nu a luat o hotărâre clară în acest sens, iar acest lucru îl va decide după ce lucrurile vor fi clarificate, atât în partid, cât şi în ceea ce priveşte comasarea alegerilor. Fostul preşedinte al democrat liberalilor gorjeni exclude orice posibilitate de a trece la alt partid. “Am fost susţinut de acest partid atunci când am candidat şi am rămas alături de el în Parlament pentru a-i susţine proiectele. Pot să vă spun că la acest moment nu am luat o decizie clară în ceea ce priveşte candidatura mea la alegerile parlamentare de anul viitor. În cazul în care voi candida, va fi cu susţinerea acestui partid. Am avut o discuţie la Bucureşti, amicală, cu Ioan Oltean despre acest subiect. Mai este până atunci, iar în acest timp se pot schimba multe, mai ales dacă alegerile vor fi comasate. În niciun caz nu voi trece la alt partid”, a declarat Cosmin Popescu.

Chiar dacă nu mai este membru PD-L, Cosmin Popescu are în continuare susţinerea democrat liberalilor de la Gorj. “Orice decizie se ia în BPJ. Dacă este să discutăm în principiu, pot să vă spun că domnul Popescu are şanse să fie susţinut de PD-L. Este un deputat iubit de primarii din colegiul pe care-l reprezintă în Parlament, indiferent că sunt ai noştri sau de la alte partide. A reuşit să rezolve multe dintre problemele dumnealor, de aceea se şi bucură de susţinere”, susţine Dan Vâlceanu, purtător de cuvânt PD-L

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: