Încă o amânare pentru meciul Sepsi – FCU Craiova

Meciul cu probleme, întrerupt pentru scandări xenofobe ale suporterilor olteni, este încă în așteptarea unui verdict. Comisia de Recurs a amânat joi pronunțarea în speța meciului oprit de la Sf. Gheorghe pentru data de 7 martie.

Patronul oltenilor s-a rugat de Laszlo Dioszegi să fie de acord cu rejucarea partidei, iar covăsneanul a dat de înțeles că e deschis să discute în acest sens. Adrian Mititelu este de părere că Laszlo Dioszegi nu s-a ținut de cuvânt, deși patronul lui Sepsi nu și-a dat concret acordul pentru o asemenea decizie.

 „Din păcate, domnul Dioszegi nu s-a ținut de cuvânt. Aseară, a fost de acord să jucăm meciul, numai așa pentru impresia artistică. Și-a schimbat, nu mai vor să jucăm meciul, nu vor. Deși sunt o echipă de fotbal foarte bună, foarte valoroasă, nu vor fotbal, vor să câștige puncte la Comisii. Nu știu de ce se tem. Noi, la ora asta, avem 4-5 titulari indisponibili. Suntem o echipă foarte vulnerabilă.

Dar dacă ei, comunitatea maghiară, oameni deosebiți, oameni harnici ai patriei noastre, au făcut o echipă de fotbal care nu vrea să joace fotbal, vor să câștige pe la Comisii, ceea ce nu este onorant. Noi nu suntem atât de bogați ca ei, nu suntem atât de sprijiniți ca ei, dar noi avem bărbăție și vrem să jucăm fotbal. Ei nu vor, ei vor 3-0, le place 3-0.

Nu îl mai sun pentru că nu are rost. Ce să îl mai sunt dacă au dat bir cu fugiții și una au zis aseară… Deci, cu siguranță, domnul Dioszegi și cei de la Sepsi sunt buni români. Nu sunt cu nimic diferiți de români în general. Deci, au făcut-o românește”, a spus Adrian Mititelu, după ședința Comisiei de Recurs.

Vizualizări: 976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: