Încă o sută de procese pentru SNL Oltenia

O sută de angajaţi ai SNLO disponibilizaţi în luna martie vor da unitatea în judecată deoarece nu au primit sporurile cuvenite! Minerii au apelat la asociaţia Euro Job a lui Ion Răuţ, iar în momentul de faţă sunt întocmite actele pentru acţiunea în instanţă.

Cele peste 100 de persoane au fost disponibilizate în luna martie. Nu au primit nici plăţi compensatorii şi nici vorbă de concedii de aşteptare. Nemulţumirea acestora este că le-au fost acordaţi banii pentru sporuri. „Au apelat la noi aproximativ 100 de angajaţi de la SNLO care au fost disponibilizaţi în luna martie. Nu şi-au primit sporurile, motiv pentru care au apelat la Eurojob”, a declarat Ion Răuţ.

Asociaţia Eurojob întocmeşte în momentul de faţă actele pentru acţiunea în instanţă. “Din păcate angajaţii de la SNLO şi-au dat seama după ce au fost concediaţi că trebuie să mai primească anumite sporuri la lichidare aşa cum se întâmplă de obicei, pe care nu le-au primit. Acum ne-au adus toate actele şi întocmim documentaţia pentru acţiunea în instanţă”, a mai spus preşedintele Asociaţiei Eurojob.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: