Încă un pesedist pune tunurile pe Ponta: Nu ne-a ajutat!

Primarul PSD Florinel Țuilă de la Cătunele nu-l mai vrea pe Victor Ponta parlamentar de Gorj. Țuilă spune că ar fi bine ca acesta să stea la București, pentru ca Gorjul să fie reprezentat de oameni de-ai locului. „La PSD nu l-am văzut decât atunci când a fost să fie primul pe listă la deputați”, a declarat Țuilă. Primarul din Cătunele e convins că noul primar de la Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este mai valoros decât Victor Ponta.

Reporter: Cum comentați luările de poziţie ale deputatului Victor Ponta, din ultima vreme?

Florinel Țuilă: Mi se pare că nu prea ține cont de colegialiate, de echipă, dar faptul că a participat la învestire (n.red. învestirea primarului liberal de la Târgu Jiu), nu este un lucru rău. Spun asta în general, la comportamentul lui. Faptul că a creat scandal acum două-trei săptămâni, asta mi se pare urât pentru noi, ca și colaboratori ai domnului Ponta. În rest, că a participat la învestirea lui Marcel Romanescu, mi se pare un lucru de bun simț. Cred că şi alţi parlamentari ar fi trebuit să fie prezenţi.

Rep.: Credeți că va crea probleme social-democraților?

F.Ț.: Nu cred că va fi un ghimpe în coastele organizației, pentru că la organizație nu l-am văzut decât atunci când a fost să fie primul pe listă la deputați. Noi nu l-am văzut. Atunci când a fost nevoie, n-a fost alături de noi. Știu că mulți se vor supăra că spun adevărul, e problema lor. Dacă ei trăiesc în minciună, să trăiască. Atunci când e nevoie, domnul Victor Ponta nu este prezent la ședințele de la județ, nu e prezent alături de noi, de primari, nu a făcut nimic deosebit pentru județul Gorj pe perioada cât a fost prim-ministru.

Rep.: Despre Marcel Romanescu ce părere aveți?

F.Ț.: Pentru mine, domnul Romanescu este mult mai valoros decât domnul Ponta. Și toți deputații și senatorii pe care îi avem acum sunt mult mai valoroși decât Victor Ponta.

Rep.: Se poate spune că s-a scindat organizația PSD?

F.Ț.: Nu există așa ceva. Eu spun ce gândesc, am spus-o și în ședință, că aveam oameni mult mai capabili să fi fost puși deputați decât Victor Ponta. Ponta este un om capabil, nu pot să-l desconsider eu, dar, pentru mine, poate fi un deputat sau senator de București. Vreau să fie ce o fi, dar să fie senator sau deputat de București. Noi să avem senatorii și deputații noștri care să reprezinte interesele Gorjului.

Vizualizări: 3,679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: