Încă un primar PSD, pus la zid de candidaţii partidului

Senatorul Toni  Greblă, candidat al USL pentru un nou mandat pe colegiul 2 Senat, le transmite propriilor primari că nu are nevoie de ei. Mai exact, după ce primarul PSD de la Jupâneşti, Petre Guşiţă, a spus că parlamentarii nu l-au ajutat cu nimic, Greblă s-a simţit cu musca pe căciulă şi i-a adus o serie de acuze.

Petre Guşiţă, primarul PSD din Jupâneşti, a declarat că nici un candidat nu va închide colegiile din care face parte localitatea sa, respectiv colegiul 3 de deputaţi şi colegiul 2 de senat. Asta spre supărarea colegilor săi de partid, Scarlat Iriza şi Toni Greblă, care candidează pe aceste colegii şi spun că le vor câştiga fără probleme.

Petre Guşiţă nu s-a implicat în campania candidaţilor propriului partid pe motiv că n-a fost ajutat în ultimii 4 ani. Senatorul Toni Greblă se întreabă ce anume îl determină pe Petre Guşiţă să facă astfel de declaraţii. „Eu îl cunosc pe dânsul de dinainte de 1989. Am avut discuţii despre derularea unor proiecte în comună, acum câteva luni. Altele sunt motivele pentru care face astfel de declaraţii, nu e cazul acum să le dezvoltăm”, a spus Greblă la Radio Infinit, după care senatorul i-a transmis primarului că n-are nevoie de implicarea sa în campanie.

Şi Scarlat Iriza a reacţionat. „Primarul Guşiţă nu este avizat să vorbească despre Colegiul nr. 3. Probabil s-a referit la comuna dânsului când a spus că lupta dintre candidaţi este strânsă”, a declarat Scarlat Iriza, candidatul USL la deputaţi.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: